tryckta inbjudningskort till studenten
Hem » Inbjudningskort dop barnkalas » Student 2021 – Flera nyheter i webbshoppen!

Student 2021 – Flera nyheter i webbshoppen!

Nya coola tryckta produkter till studenten

Snart är det dags för studenttider. Så mysigt och så välförtjänt. Efter så många år i skolan. Vi har länge haft tryckta inbjudningskort för student här i webbshoppen. Det har varit populärt både för student men många köper dem till konfirmation eller examen osv. Vi lanserar med anledning av detta nu flera nyheter.

 

Tuffa studentskyltar

Nytt för nu är att vi kompletterar dessa kollektioner med studentskyltar i samma enhetliga och snygga design. De är lite renare, lite tuffare och lite coolare än de traditionelle studentskyltarna som finns. De passar dig som värdesätter design och som vill ha något stiligt.

Tryckta inbjudningskort till studenten – nu i fler varianter

Den andra nyheten är att vi lägger till fler kollektioner. Bland annat en som har fina eucalyptusblad genomgående. Redan nu har den blivit väldigt populär. Kanske just för att den är så ren och enkel. Vi kallar den kort och gott för Eucalyptus.

En annan ny kollektion är den vi kallar Visby. Den har det återvunna pappret och de hängande tagsen som genomgående tema. Den är lite annorlunda, men rolig och den sticker ut.

Den tredje kollektionen som vi lanserar är kollektionen Majorna. Den finns dessutom i tre olika varianter. En rosa, en grön och en blå. Det som utmärker kollektionen Majorna är att det hänger en tag i samma färg runt inbjudningskortet, i ett fint juteband. Även typsnittet som går i grått ger kollektionen en mjuk och lugn känsla.

Fler produkter i samma serie

Alla våra tryckta produkter till student innehåller ett inbjudningskort, ett tackkort och en studentskylt som standard. Och givetvis passande kuvert. Men vill man ha andra produkter i samma serie, så som menykort, placeringskort eller liknande, så kan det finnas i samma serie, men då under våra bröllopskollektioner. Så kika gärna där. 

 

Lycka till på studenten önskar vi från

Bjud in med elegans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.