Inbjudningskort till bröllop och fest

Ett fint inbjudningskort till ert bröllop är en otroligt viktig detalj, för det perfekta bröllopet. Det ska vara väldesignat, genomtänkt och spegla vilka ni är och er personlighet.

I vår webbshop här finns kollektioner som består av väldesignade och lyxiga trycksaker. De sätter en hög nivå på det tänkta bröllopet. Alla kollektioner är genomtänkta och optimerade för att passa i tryckpressar* och i speciella kuvert. De finns i flera olika stilar och varianter. Kollektionerna består av bland annat inbjudningskort, matchande kuvert, festprogram, meny, band och tackkort. Och ibland även andra produkter som hör till.

Skapat av designers

Våra designers har tänkt igenom format, typsnitt, färg och papper. De har sedan skapat mallar här så att ni själva kan skriva in era texter. Ni ser då direkt på skärmen precis hur det kommer bli. När ni är nöjda så trycker vi era kort och levererar till närmaste utlämningsställe. Inbjudningskortet till bröllopet är alltid navet och ska vara utöver det vanliga. Det är det första era gäster ser. Men att även de övriga sakerna går i samma stil, är ett måste. Och att det sedan avrundas med ett tackkort med samma design är en fin avslutning.

Välkomna att välja de trycksaker som bäst passar för ert bröllop eller fest!

Tryckeri i 102 år

*Vi är ett tryckeri. Det har vi varit i 102 år. Vi trycker för många stora bolag i Sverige, bland annat Volvo cars. Vårt tryckeri finns i Göteborg i Sverige.

2014 började vi designa och trycka produkter till bröllop och fest genom denna webbshop. Vi märkte snabbt att det fanns många blivande brudpar som letade efter skandinavisk design. De gillade våra kort och den höga kvaliten. Då vi jobbat med trycksaker i så många år så vet vi att kvaliten på trycket och valet av papper är oerhört viktigt. Vi vill bara släppa iväg det allra bästa från vårt tryckeri.

Nu flera år senare har vi hjälpt oerhört många par i Sverige att ge deras bröllop det där lilla extra. 2020 började vi även leverera till kunder i Danmark och Finland.

och Tyskland

För våra tyska kunder har vi precis lanserat en tysk webbshop. www.invitationprint.de 

 

All lycka och välkommen till Bjud in med elegans

 

Här är vår hemsida för andra trycksaker www.sandstens.se

Följ oss gärna på Instagram och Pinterest för ännu mer inspiration.