Inbjudningskort för bröllop och fest

Fina inbjudningskort till ert bröllop är en viktig detalj för det perfekta bröllopet. Våra bröllopskollektioner består av väldesignade och lyxiga trycksaker. De sätter en hög nivå på det tänkta bröllopet. Alla bröllopskollektioner är genomtänkta och optimerade för att passa i tryckpressar* och i speciella kuvert. Kollektionerna består av bl a inbjudningskort, matchande kuvert, program, meny, matchande band och tackkort.

Våra designers har tänkt igenom format, typsnitt, färg och papper. Ni skriver texterna direkt i våra mallar på skärmen. Ni ser på skärmen precis hur det kommer bli. När ni är nöjda så trycker vi era kort och levererar till närmaste utlämningsställe. Inbjudningskortet till bröllopet är alltid navet och ska vara utöver det vanliga. Välkomna att välja de trycksaker som bäst passar för ert bröllop!

Välkomna till Bjud in med Elegans

*Vi är ett tryckeri. Det har vi varit i 102 år. Vi trycker för ICA Sverige AB, Volvo cars m fl. De senaste fyra åren har vi även producerat och designat trycksaker till bröllop och fest.

Här är vår hemsida för andra trycksaker www.sandstens.se