Vi tar semester i sommar

Inlägg: Uncategorized 0

Vi har stängt för semester 9 juli – 7 augusti 2022.

Om du gör din beställning senast den 4 juli så skickar vi den från oss den 8 juli.

Det går bra att göra beställningar då vi har stängt. Vi tar dem i tur ordning när vi är tillbaka.

Om du gör din beställning då vi har stängt så skickar vi den från oss den 10 augusti.

Trevlig sommar
Bjud in med elegans

trycka häften festhäften

DIY – tryck ditt festhäfte här

Är det dags för fest eller bröllop kanske? Och du har satt ihop en fil som ska bli ett festhäfte under kvällen? Då går det bra att få den tryckt här. Vi har nämligen precis gjort det möjligt för våra kunder att ladda upp en hemmabyggd tryckfil och få vår hjälp med att trycka den.

Du hittar sidan HÄR.

Är det istället ett kort som du har gjort en fil på som du vill få tryckt? Då går du istället in HÄR.

Men du vet väl också att vi har färdiga designade mallar på festhäften som du enkelt skriver in din text i, om du inte vill eller hinner designa en egen. Du hittar dem HÄR.

En pdf-fil kan man skapa med hälp av olika program. Exempelvis från Indesign och Acrobat. Eller i Canva, eller i annat program. Det viktiga är att filen har samma format som den färdiga produkten ska ha. Den får gärna ha skärmärken och utfall. Är du osäker så maila in din fil till info@bjud-in.se så hjälper vi dig.

 

Låt kreativiteten flöda!

Varma hälsningar från oss på

Bjud in med elegans

 

 

 

 

Nya studentskyltar och kollektioner för student 2022

Snart kommer det att dyka upp nya studentskyltar och hela kollektioner för student 2022. Totalt lanserar vi snart tjugo stycken nya studentskyltar och studentkollektioner. Vi jobbar nu stenhårt och är så nyfikna på vad ni kommer tycka om dem. Vi kan redan nu avslöja att vi själva älskar dem! Ni ser några av dem här på bilderna. Naturligtvis kommer det vara hela kollektioner där det kommer ingå inte bara studentplakat utan även inbjudningskort student och tackkort student, studentbanderoll mm mm. Det är kompletta studentkollektioner för dig som tar studenten 2022

Kollektioner kommer att dyka upp här när dom är klara.

NU ÄR DOM KLARA

Fägring

Comic

Flaggkonfetti

Sommar

det kommer att bli totalt tjugo stycken nya, vi lägger upp fortlöpande allt eftersom dom blir klara.

Vill du få ett mail när dom nya studentkollektionerna går att beställa? Skicka då ett mail till info@bjud-in.se så lovar vi att återkomma.

Varma hälsningar från oss på

Bjud in med elegans

 

 

 

 

Nya inbjudningskort bröllop 2022

Snart kommer det att dyka upp nya inbjudningskort för bröllop 2022. Vi jobbar nu stenhårt och är så nyfikna på vad ni kommer tycka om dem. Vi kan redan nu avslöja att vi själva älskar dem! Ni ser några av dem här på bilderna. Naturligtvis kommer det vara hela kollektioner där det kommer ingå inte bara inbjudningskort bröllop utan även tackkort, placeringskort, kuvert, menykort mm mm.

Kollektionen Pion

Kollektionen på bilderna här är en av nyheterna. De heter Pion och de kommer finnas i tre olika varianter. En av dem är på återvunnet kraftpapper, en är på kritvitt och ruffigt papper och en är på ljust, gräddvitt papper. Den kommer innehålla flera varianter på inbjudningskort och save the date kort. De har lite olika design och det får plats olika mycket text. En annan sak som är extra fin i dessa kollektioner är den lilla fina blomman som ni ser på några av kuverten. Lite extra gillar vi när den sitter på fliken. 🙂

Kollektionen Flora

En annan nyhet är en kollektion som vi kallar för Flora. Den är vit, gullig, romantisk och rar. Små söta blommor pryder den och den är både klassisk och oerhört väldesignad.

Kollektionen Lövsta

Du har väl sett vår senaste nyhet som nu ligger uppe, färdig för att beställa? Det är kollektionen Lövsta som är en helt underbar kollektion med bland annat tackkort, placeringskort och inbjudningskort för bröllop. Den går åt det rustika hållet och har redan blivit väldigt populär. Kika HÄR om du missat den.

 

Är det lite nya inbjudningskort bröllop du är på jakt efter så kommer de dyka upp HÄR.

Är det hela kollektioner du är ute efter då hittar du det HÄR.

Nyheterna dyker snart upp. 🙂 Vill du få ett mail när Pion och Flora går att beställa? Skicka då ett mail till info@bjud-in.se så lovar vi att återkomma.

 

Varma hälsningar från oss på

Bjud in med elegans

 

 

 

 

1 2 3 4 7