Ny kollektion med bohemiskt bröllops tema

Ny kollektion med bohemiskt bröllops tema

Inlägg: Uncategorized | 0

Bohemiskt bröllops tema är väldigt populärt i bröllopssammanhang. Snart lägger vi ut en helt ny kollektion här i webbshoppen med just detta tema.
Det är naturligt, avslappnat och naturnära. Blommor och romantik på ett naturvitt papper.
Vi kallar den nya kollektionen Duvemåla boho – Håll utkik!

Finns nu i webshopen Duvemåla boho

100-års-jubileum Sandstens Tryckeri

100-års-jubileum Sandstens Tryckeri

Inlägg: Uncategorized | 0

Sandstens Tryckeri som äger och driver Bjud in med elegans, fyller 100 år i år. Ja, vi startade faktiskt tryckeriet redan år 1917. I samband med vårt 100-års-jubileum förra veckan så byggde vi upp en liten utställning med våra färdiga inbjudningskort. Många av våra kunder var på plats och firade med oss. De kunde då samtidigt känna och klämma på de fina korten som ju annars bara finns på webben.

Göteborg eko – Nu finns äntligen alla produkter i webbshoppen!

Göteborg eko – Nu finns äntligen alla produkter i webbshoppen!

Inlägg: Uncategorized | 0

Göteborg eko är en kollektion med trycksaker som vi tog fram redan i våras. Den har varit oerhört populär trots att vi inte haft färdiga bilder eller produkter på hemsidan. Men nu äntligen finns alla produkterna på bild och är redo att beställas. Göteborg eko har eko och natur som tema. Den är enkel och ren. Pappret har en svag gräddvit ton och kuvertet som ofta väljs till inbjudan är ett brunt, annorlunda snodd-kuvert. Typsnittet ser handskrivet ut.
Hoppas ni gillar den lika mycket som vi gör!

Semesterstängt

Inlägg: Uncategorized | 0

Vi har stängt i sommar och följande datum är bra att känna till:

Beställningar måste göras och texter måste skickas in senast den 30 juni.
Alla korrektur måste vara godkända senast den 7 juli för att hinna tryckas och skickas från oss den 12 juli.

13 juli – 13 augusti har vi helt stängt.

14 augusti öppnar vi igen.
Det går bra att göra beställningar och skicka in texter under perioden då vi har stängt. Dessa behandlas i tur och ordning när vi kommer tillbaka.
Alla beställningar som är gjorda mellan den 13 juli och 13 augusti skickas korrektur på senast 18 augusti. Är de godkända senast den 23 augusti så trycks de och skickas från oss den 30 augusti.

Trevlig sommar
Bjud in med elegans

Nu finns Save the date kort Majorna

Nu finns Save the date kort Majorna

Inlägg: Uncategorized | 0

Save the date kort i olika färger med kalender

Äntligen finns Save the date korten Majorna att köpa i vår webshop. Rosa, blått, grått eller gult save the date kort. Eller en helt annan färg som ni har som temafärg för ert bröllop. Ja, ni väljer själva vilken färg Majornas save-the-date-kort ska ha. Våra designers gör den i den färg ni önskar. På bilderna i webshopen ses den i blått, rosa och grönt. Men det är bara exempel på färger som den kan tryckas i.

Två nya – Bröllopskollektioner

Luxury Gold

Luxury gold är en kollektion med trycksaker till bröllop för dig som vill ha något alldeles extra. De lyser i guld. Det glittrar och sprakar. Luxury gold tar för sig! Det är mycket glitter i pappret och ramen runt inbjudningskortet påminner om en guldram på en spegel. Detta är en kollektion med trycksaker som era gäster aldrig kommer glömma.
Kollektionen är färdig, men bilder på varje produkt finns inte klara än. Så dessa produkter köper du genom att maila till info@bjud-in.se. Har du frågor går det bra att ringa 031-49 97 90 eller maila till info@bjud-in.se

Göteborg eko

Miljö, natur, eko. Göteborg eko är vår senaste kollektion med trycksaker till bröllop. Här får ni en hint om hur den kommer se ut. Den kommer tryckas på ett naturvitt papper. Allt är miljövänligt till 100 %.
Just nu är vi i full gång med att fota dessa produkter. Det går bra att beställa den redan nu, men då genom att maila till info@bjud-in.se.
Har du frågor så ring 031-49 97 90 eller maila till info@bjud-in.se

Funkis – vår senaste bröllopskollektion

Funkis – vår senaste bröllopskollektion

Vill du trycka en modern inbjudan till ditt bröllop är bröllopskollektionen Funkis ett bra alternativ. Dessa bröllopstryck andas funkis. Vitt och grått i rena linjer. Avskalat och luftigt. Denna kollektion med tryck till bröllop är snart klar. Fler bilder och information kommer här inom kort. Är du redan nu intresserad så maila till info@bjud-in.se

Särö – kollektion med bröllopskort på handgjort papper

Ny fantastisk bröllopskollektion på handgjort papper

Produktbilder kommer finnas här inom kort. Särö trycks på ett handgjort papper tillverkat i Sverige. Papprets lena bomullsyta och rivna kanter kännetecknar ett äkta handgjort papper. Pappret har en svag gräddvit ton.Typsnittet har ett kalligrafiskt snitt och kan fås i den färg ni önskar. På bilderna ses den i en rosa, en grön och en grå ton. Men här väljer ni vilken färg ni vill och våra designers gör den i er färg och skickar ett korrektur innan tryck. Produktbilder kommer finnas här inom kort. Vill du redan nu se fler bilder eller ha mer information så skicka ett mail till info@bjud-in.se. Vill du beställa den så gör du det genom att maila till info@bjud-in.se.

Ett bröllop på slottet …

Ett bröllop på slottet …

Inlägg: bröllopskort | 0

Underbart vackra bröllopskollektionen Château finns att köpa nu. Fler bilder kommer snart ut på webbshoppen. Emblemet med era initialer går som en röd tråd genom alla trycksakerna. Våra designers skapar den i den färg ni har som tema för bröllopet. Är temafärgen på bröllopet gult så väljer ni gult som färg. Pappret i denna kollektion är tjockt och strukturerat och andas klass. Inbjudningskortet är ett vikt kort och passar i ett litet kuvert som har samma struktur som pappret. Formspråket är rent och bygger på ett omsorgsfullt ritat typsnitt. Château är klassisk. Den ska vara avskalad och luftig för att behålla sin eleganta känsla. Undvik därför för mycket text på just denna kollektion. Château bröllopskort är oerhört väldesignad och skulle passa utmärkt för en inbjudan för bröllop på slott. Vill du redan nu se fler bilder eller ha mer information så skicka ett mail till info@bjud-in.se. Vill du beställa den så gör du det genom att maila till info@bjud-in.se.

 

Ny bröllopskorts kollektion – Majorna

Ny bröllopskorts kollektion – Majorna

Inlägg: bröllopskort | 0

Bröllopskollektionen Majorna finns snart klar.
Majorna är ren, stilig och trycks i valfri färg. En ljus rosa, en ljus grön och en ljus blå är bara tre exempel på färger som Majorna finns i. Här väljer ni en färg som våra designers lägger in på era kort. Ett perfekt sätt att göra korten unika för just ert bröllop.
Typsnittet är charmigt och en tag som hänger runt inbjudan ger kollektionen djup.
Fler bilder kommer inom kort.
Är du redan nu intresserad av denna kollektion så skicka ett mail till info@bjud-in.se så skickar vi mer info och priser.

Kommentar från en kund:
Anna; Vi beställde inbjudningskort i serien Majorna till vårt bröllop i höstas och vi är verkligen supernöjda. Jättefina kort.

ERBJUDANDE OM RABATT

ERBJUDANDE OM RABATT

Inlägg: Uncategorized | 0

ERBJUDANDE

Just nu får du 20 % rabatt på våra produkter. Ange rabattkoden ”20mars” i varukorgen. Erbjudandet gäller beställningar som görs i webbshoppen t o m den 31 mars 2016. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Nu går det att köpa vår nya bröllopskollektion Askersund Ivory

Nu går det att köpa vår nya bröllopskollektion Askersund Ivory

Harmonisk och elegant. Romantisk och 50-tals-inspirerad. Tänk en lugn och vit bröllopsdukning där trycksakerna får tala. Pappret är tjockt och har en naturvit ton. Bröllopsinbjudan, tackkort och save the date kort ligger i ett litet, miljövänligt kuvert där fliken snurras fast med ett vitt snöre.

Ni hittar den bland våra andra kollektioner.
Länk

No Name ny Bröllopskollektion

No Name ny Bröllopskollektion

I denna bröllopskollektion står miljön i fokus. Ett band av hjärtan bildar ett formspråk med stil. Den trycks på ett miljövänligt, tjockt papper. Kuvertet som inbjudan ligger i är vitt och tjockt och ger en härlig kontrast till de övriga trycksakerna.

Bilder på dessa produkter kommer inom kort. Men är du intresserad av denna kollektion så skicka istället ett mail till info@bjud-in.se så får du mer info.

Ny bröllopskort kollektion Österlen Vintage

Österlen vintage är en bröllopskort kollektion som trycks på papper av returfiber/återvunnet papper. Den är härlig, enkel och personlig. Kuvertet är en brun papperspåse som med fördel är något skrynklig när gästerna får den i brevlådan. Det försluts med ett band i jute. Inbjudan och tack-kort monteras på ett brunt återvunnet papper som ger den rätta inramningen. Inslag av grönt ger en mjuk karaktär åt trycksakerna.

Bjud in med elegans gjorde inbjudningarna

Inlägg: Fest inbjudningar | 0

När tidningen BröllopsGuiden hade sin årliga fest så fick vi äran att göra inbjudningarna. Vi ville då få fram en festinbjudan som andades nytänk, trend och ändå bröllop. Den blev i formatet A3 och liknar en affisch. Den viks ihop och stoppas i ett svart kuvert med avklippt hörn, där vi placerade adressen till mottagarna. Pappret är ett mycket tunt, återvunnet kraftpapper. Det kan med fördel vara något skrynkligt när det når gästerna.

Detta blev den mycket trendiga kollektionen Portland!