Nya inbjudningar till fest och kalas

Inlägg: Fest inbjudningar 0
  • Fyller du år?
  • Eller ska företaget bjuda in sina kunder till fest?
  • Eller är det dags för nyårsfest?

Vi har just designat fem nya inbjudningar till fest och kalas.

För visst blir man glad när man får ett fint kuvert med en inbjudan i brevlådan. Vår första inbjudan heter Champagne. Den finns i guld och i silver. Båda på glittrigt, lyxigt papper. De passar mycket bra till 50 och 60 årsfester. Men ett företag som vill bjuda in kunder till fest väljer också gärna denna festinbjudan. Finns både i silver och guld, det finns även många olika kuvert att välja bland.

Man skriver själv in texten direkt på skärmen. Även en eventuell logotype eller egen symbol går lätt att lägga in. Samma sekund ser du på skärmen hur din inbjudan kommer bli i tryck. När du bestämt dig så trycker vi din inbjudan och skickar hem till dig.
En betydligt mer ren inbjudan är vårt kort som heter Funkis. Vit, stiligt papper mot grå text. Välj vitt kuvert till och den blir utmärkt som dopinbjudan. Välj gult kuvert till och den passar fint till en midsommar eller sommarfest. Eller grått kuvert och det känns direkt som en inbjudan till en 40-årsfest.
Vill du bjuda in till bal eller till en invigning? Då är inbjudan som heter Vaxholm perfekt. Den är vit och beige och har ett oerhört vackert, snirkligt typsnitt.
Alla kort och kuvert finns att köpa här i webbshoppen. Här är våra samlade festkollektioner.

Inbjudan med bilder

Inbjudan med bilder, ny bröllopskollektion snart klar

En inbjudan med bilder på brudparet för att göra den så personlig det bara går. Det är huvudtanken i vår nya kollektion som vi just nu designar. Vi börjar bli klara och vi är så nöjda.

Här visar vi en första bild och förhoppningen är att den ska finnas klar att beställa redan i november.

Vill du redan nu ha mer info om denna, skicka ett mail till info@bjud-in.se.

Semesterstängt

Inlägg: Uncategorized 0

Vi har stängt för semester 13 juli – 11 augusti 2019.

Om du gör din beställning senast den 7 juli så skickar vi den från oss den 12 juli.

Det går bra att göra beställningar då vi har stängt. Vi tar dem i tur ordning när vi är tillbaka.

Om du gör din beställning då vi har stängt så skickar vi den från oss den 16 augusti.

Trevlig sommar
Bjud in med elegans

Inbjudningskort student

Studentkollektioner

Nu är vi i full gång med att lansera ett antal olika studentkollektioner. Det är stiliga, moderna och väldesignade kollektioner som innehåller inbjudningskort, härliga kuvert och fina tackkort. Så alla som ska bjuda in till student, eller som vill tacka för uppvaktningen på studenten – håll utkik, de kommer inom kort.

Bröllopskollektion Inbjudan save the date placeringskort

Ny bröllopskollektion-Eucalyptus

Vår nya bröllopskollektion heter Eucalyptus, just eftersom denna populära växt pryder densamma. En enkel och stilren bröllopskollektion med ett levande, handskrivet typsnitt i rubrikerna. Passar för vinter- såsom sommarbröllop. Trycks på matt, vitt papper. Vi förbereder just nu kollektionen för att komma ut på hemsidan. Vill ni veta mer eller beställa den redan nu, eller så kan ni höra av er på mail info@bjud-in.se

Finns nu bland våra kollektioner.

Ny-bröllops-kollektion-med-bohemiskt-bröllops-tema

Ny kollektion med bohemiskt bröllops tema

Inlägg: Uncategorized 0

Bohemiskt bröllops tema är väldigt populärt i bröllopssammanhang. Snart lägger vi ut en helt ny kollektion här i webbshoppen med just detta tema.
Det är naturligt, avslappnat och naturnära. Blommor och romantik på ett naturvitt papper.
Vi kallar den nya kollektionen Duvemåla boho – Håll utkik!

Finns nu i webshopen Duvemåla boho

Sandstens-Tryckeri 100-års-jubileum-

100-års-jubileum Sandstens Tryckeri

Inlägg: Uncategorized 0

Sandstens Tryckeri som äger och driver Bjud in med elegans, fyller 100 år i år. Ja, vi startade faktiskt tryckeriet redan år 1917. I samband med vårt 100-års-jubileum förra veckan så byggde vi upp en liten utställning med våra färdiga inbjudningskort. Många av våra kunder var på plats och firade med oss. De kunde då samtidigt känna och klämma på de fina korten som ju annars bara finns på webben.

Bröllopsinbjudan-Göteborg-eko-med-snör-kuvert

Göteborg eko – Nu finns äntligen alla produkter i webbshoppen!

Inlägg: Uncategorized 0

Göteborg eko är en kollektion med bröllopstryck som vi tog fram redan i våras. Den har varit oerhört populär trots att vi inte haft färdiga bilder eller produkter på hemsidan. Men nu äntligen finns alla produkterna på bild och är redo att beställas. Göteborg eko har eko och natur som tema. Den är enkel och ren. Pappret har en svag gräddvit ton och kuvertet som ofta väljs till inbjudan är ett brunt, annorlunda snodd-kuvert. Typsnittet ser handskrivet ut.
Hoppas ni gillar den lika mycket som vi gör!

Nu finns Save the date kort Majorna

Inlägg: Uncategorized 0

Save the date kort i olika färger med kalender

Äntligen finns Save the date korten Majorna att köpa i vår webshop. Rosa, blått, grått eller gult save the date kort. Eller en helt annan färg som ni har som temafärg för ert bröllop. Ja, ni väljer själva vilken färg Majornas save-the-date-kort ska ha. Våra designers gör den i den färg ni önskar. På bilderna i webshopen ses den i blått, rosa och grönt. Men det är bara exempel på färger som den kan tryckas i.

Två nya – Bröllopskollektioner

Luxury Gold

Luxury gold är en kollektion med trycksaker till bröllop för dig som vill ha något alldeles extra. De lyser i guld. Det glittrar och sprakar. Luxury gold tar för sig! Det är mycket glitter i pappret och ramen runt inbjudningskortet påminner om en guldram på en spegel. Detta är en kollektion med trycksaker som era gäster aldrig kommer glömma.
Kollektionen är färdig, men bilder på varje produkt finns inte klara än. Så dessa produkter köper du genom att maila till info@bjud-in.se. Har du frågor går det bra att ringa 031-49 97 90 eller maila till info@bjud-in.se

Göteborg eko

Miljö, natur, eko. Göteborg eko är vår senaste kollektion med trycksaker till bröllop. Här får ni en hint om hur den kommer se ut. Den kommer tryckas på ett naturvitt papper. Allt är miljövänligt till 100 %.
Just nu är vi i full gång med att fota dessa produkter. Det går bra att beställa den redan nu, men då genom att maila till info@bjud-in.se.
Har du frågor så ring 031-49 97 90 eller maila till info@bjud-in.se

funkis-brollopskollektion-svart-och-vitt

Funkis – vår senaste bröllopskollektion

Vill du trycka en modern inbjudan till ditt bröllop är bröllopskollektionen Funkis ett bra alternativ. Dessa bröllopstryck andas funkis. Vitt och grått i rena linjer. Avskalat och luftigt. Denna kollektion med tryck till bröllop är snart klar. Fler bilder och information kommer här inom kort. Är du redan nu intresserad så maila till info@bjud-in.se

Särö – kollektion med bröllopskort på handgjort papper

Ny fantastisk bröllopskollektion på handgjort papper

Produktbilder kommer finnas här inom kort. Särö trycks på ett handgjort papper tillverkat i Sverige. Papprets lena bomullsyta och rivna kanter kännetecknar ett äkta handgjort papper. Pappret har en svag gräddvit ton.Typsnittet har ett kalligrafiskt snitt och kan fås i den färg ni önskar. På bilderna ses den i en rosa, en grön och en grå ton. Men här väljer ni vilken färg ni vill och våra designers gör den i er färg och skickar ett korrektur innan tryck. Produktbilder kommer finnas här inom kort. Vill du redan nu se fler bilder eller ha mer information så skicka ett mail till info@bjud-in.se. Vill du beställa den så gör du det genom att maila till info@bjud-in.se.

Bröllopskort-bröllop på slott

Ett bröllop på slottet …

Inlägg: bröllopskort 0

Underbart vackra bröllopskollektionen Château finns att köpa nu. Fler bilder kommer snart ut på webbshoppen. Emblemet med era initialer går som en röd tråd genom alla trycksakerna. Våra designers skapar den i den färg ni har som tema för bröllopet. Är temafärgen på bröllopet gult så väljer ni gult som färg. Pappret i denna kollektion är tjockt och strukturerat och andas klass. Inbjudningskortet är ett vikt kort och passar i ett litet kuvert som har samma struktur som pappret. Formspråket är rent och bygger på ett omsorgsfullt ritat typsnitt. Château är klassisk. Den ska vara avskalad och luftig för att behålla sin eleganta känsla. Undvik därför för mycket text på just denna kollektion. Château bröllopskort är oerhört väldesignad och skulle passa utmärkt för en inbjudan för bröllop på slott. Vill du redan nu se fler bilder eller ha mer information så skicka ett mail till info@bjud-in.se. Vill du beställa den så gör du det genom att maila till info@bjud-in.se.

 

Bröllopsinbjudan rosa grönt eller blått

Ny bröllopskorts kollektion – Majorna

Inlägg: bröllopskort 0

Bröllopskollektionen Majorna finns snart klar.
Majorna är ren, stilig och trycks i valfri färg. En ljus rosa, en ljus grön och en ljus blå är bara tre exempel på färger som Majorna finns i. Här väljer ni en färg som våra designers lägger in på era kort. Ett perfekt sätt att göra korten unika för just ert bröllop.
Typsnittet är charmigt och en tag som hänger runt inbjudan ger kollektionen djup.
Fler bilder kommer inom kort.
Är du redan nu intresserad av denna kollektion så skicka ett mail till info@bjud-in.se så skickar vi mer info och priser.

Kommentar från en kund:
Anna; Vi beställde inbjudningskort i serien Majorna till vårt bröllop i höstas och vi är verkligen supernöjda. Jättefina kort.

rabatt bröllopskort

ERBJUDANDE OM RABATT

Inlägg: Uncategorized 2

ERBJUDANDE

Just nu (mars 2016) får du 20 % rabatt på våra produkter. Ange rabattkoden ”20mars” i varukorgen. Erbjudandet gäller beställningar som görs i webbshoppen t o m den 31 mars 2016. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Askersund ivory bröllopskollektion 50 tals inspirerad

Nu går det att köpa vår nya bröllopskollektion Askersund Ivory

Harmonisk och elegant. Romantisk och 50-tals-inspirerad. Tänk en lugn och vit bröllopsdukning där trycksakerna får tala. Pappret är tjockt och har en naturvit ton. Bröllopsinbjudan, tackkort och save the date kort ligger i ett litet, miljövänligt kuvert där fliken snurras fast med ett vitt snöre.

Ni hittar den bland våra andra kollektioner.
Länk

Texas bröllops kort

No Name ny Bröllopskollektion

I denna bröllopskollektion står miljön i fokus. Ett band av hjärtan bildar ett formspråk med stil. Den trycks på ett miljövänligt, tjockt papper. Kuvertet som inbjudan ligger i är vitt och tjockt och ger en härlig kontrast till de övriga trycksakerna.

Bilder på dessa produkter kommer inom kort. Men är du intresserad av denna kollektion så skicka istället ett mail till info@bjud-in.se så får du mer info.

Ny bröllopskort kollektion Österlen Vintage

Österlen vintage är en bröllopskort kollektion som trycks på papper av returfiber/återvunnet papper. Den är härlig, enkel och personlig. Kuvertet är en brun papperspåse som med fördel är något skrynklig när gästerna får den i brevlådan. Det försluts med ett band i jute. Inbjudan och tack-kort monteras på ett brunt återvunnet papper som ger den rätta inramningen. Inslag av grönt ger en mjuk karaktär åt trycksakerna.

Bjud in med elegans gjorde inbjudningarna

Inlägg: Fest inbjudningar 0

När tidningen BröllopsGuiden hade sin årliga fest så fick vi äran att göra inbjudningarna. Vi ville då få fram en festinbjudan som andades nytänk, trend och ändå bröllop. Den blev i formatet A3 och liknar en affisch. Den viks ihop och stoppas i ett svart kuvert med avklippt hörn, där vi placerade adressen till mottagarna. Pappret är ett mycket tunt, återvunnet kraftpapper. Det kan med fördel vara något skrynkligt när det når gästerna.

Detta blev den mycket trendiga kollektionen Portland!