Du designar fritt och vi trycker DIY

Du designar fritt och vi trycker. DIY

Det är vår senaste nyhet. Våra färdiga kollektioner är skapade av våra designers. De har en röd tråd och ett utseende som vi designat. Men har du egna idéer och helt fritt vill designa dina trycksaker till bröllopet, festen eller dopet. Då kan du göra det här. Du väljer format, antal och papper. Då kommer du in i en tom mall där du kan designa helt fritt. Här kan du montera in dina egna bilder, en egen symbol och skriva in din text. Vi har valt ut många fina typsnitt som du kan använda. När du känner dig nöjd så skickar du beställningen till oss. Vi trycker den och skickar till ditt närmaste utlämningsställe.

Lycka till!

Nya inbjudningar till fest och kalas

Inlägg: Fest inbjudningar 0
  • Fyller du år?
  • Eller ska företaget bjuda in sina kunder till fest?
  • Eller är det dags för nyårsfest?

Vi har just designat fem nya inbjudningar till fest och kalas.

För visst blir man glad när man får ett fint kuvert med en inbjudan i brevlådan. Vår första inbjudan heter Champagne. Den finns i guld och i silver. Båda på glittrigt, lyxigt papper. De passar mycket bra till 50 och 60 årsfester. Men ett företag som vill bjuda in kunder till fest väljer också gärna denna festinbjudan. Finns både i silver och guld, det finns även många olika kuvert att välja bland.

Man skriver själv in texten direkt på skärmen. Även en eventuell logotype eller egen symbol går lätt att lägga in. Samma sekund ser du på skärmen hur din inbjudan kommer bli i tryck. När du bestämt dig så trycker vi din inbjudan och skickar hem till dig.
En betydligt mer ren inbjudan är vårt kort som heter Funkis. Vit, stiligt papper mot grå text. Välj vitt kuvert till och den blir utmärkt som dopinbjudan. Välj gult kuvert till och den passar fint till en midsommar eller sommarfest. Eller grått kuvert och det känns direkt som en inbjudan till en 40-årsfest.
Vill du bjuda in till bal eller till en invigning? Då är inbjudan som heter Vaxholm perfekt. Den är vit och beige och har ett oerhört vackert, snirkligt typsnitt.
Alla kort och kuvert finns att köpa här i webbshoppen. Här är våra samlade festkollektioner.

Inbjudan med bilder

Inbjudan med bilder, ny bröllopskollektion snart klar

En inbjudan med bilder på brudparet för att göra den så personlig det bara går. Det är huvudtanken i vår nya kollektion som vi just nu designar. Vi börjar bli klara och vi är så nöjda.

Här visar vi en första bild och förhoppningen är att den ska finnas klar att beställa redan i november.

Vill du redan nu ha mer info om denna, skicka ett mail till info@bjud-in.se.

Här är den, länk till vår kollektion Happy

1 2 3 4 5