Vi tar semester i sommar

Inlägg: Uncategorized 0

Vi har stängt 10 juli – 7 augusti.

Om du gör din beställning online senast den 3 juli, så skickar vi från oss senast 9 juli.
Om du gör din beställning mellan den 10 juli och 7 augusti så skickar vi det från oss den 13 augusti.

Soliga hälsningar
Bjud in med elegans

Tackkort student

Inlägg: Uncategorized 0

Vackra, eleganta och fina tackkort för student kan du beställa här. Men framför allt är de riktigt väldesignade. De har stil. De har klass. Våra designers har nämligen jobbat fram dessa tackkort med ett övergripande mål och det är att designa snyggare, stiligare och med mer känsla än vad ett traditionellt tackkort har. De har då jobbat med typsnitt, färg och form och till slut valt ut just dessa tackkort som ni kan beställa här.

Sedan har de skapat mallar här som ni själva kan skriva in era texter i. Och montera in ert utvalda foto i. Ni ser då direkt på skärmen precis hur det kommer bli.

Gästerna ska också känna att det är en tanke med ert valda kort. Att ni har valt det med omsorg, när de får tackkortet i brevlådan. Och fotot som är tryckt på kortet får dem att tänka tillbaka på er stora dag.

Designa tackkort själv?

Vill du hellre göra en egen tryck-pdf i något eget program, men vill få den tryckt? Då hjälper vi dig gärna med tryckningen. Gå då in HÄR.

Välj ditt tackkort med omsorg

Vilket tackkort ska man välja? Ett roligt, ett stramt, ett färgglatt eller ett stiligt? Ja, det beror på vem studenten är. Gillar personen gult, blått, flaggor och studentfärger så är både Fägring och Sommar riktigt trevliga. De är dessutom riktigt populära. Är det en sprallig person så kanske Klös passar bra. Är det en person som gillar rena, strikta stilen så är det nog rätt med Funkis. Men även Eukalyptus, Majorna och Björk. Eller är det en person som sätter humor högt på agendan? Ja då är Comic ett bra alternativ.

Trycks i Sverige

Alla tryckta produkter här i vår webshop trycker vi på vårt egna tryckeri i Sverige. Närmare bestämt i Göteborg. Vi är dessutom ett svanen-licensierat tryckeri, vilket betyder att allt vi producerar är miljögodkänt med miljömärkningen Svanen.

 

Papper

Vi trycker alltid på fina, tjocka och noga utvalda papper.

Detta är svensk design och svenskt tryck i en skön harmoni. Allt för att ni på bästa sätt ska kunna tacka era gäster.

Välj kuvert

Alla våra tackkort för student köps utan kuvert. Det finns ibland flera olika kuvert som passar, så välj det kuvert som ni tycker bäst passar till ert tackkort och beställ det antal ni önskar. Och missa inte de fina kuverten med en studentmössa på fliken.

Annat roligt

Här finns också lite annat roligt att handla efter studenten. Bland annat en fotobox med fina bilder i. Kanske är det bilder från just studenten som får ligga där i?

Ännu mer att välja på

Vill du ha ännu fler tackkort att välja på så titta bland våra tackkort som anpassade för bröllop. Flera av dem går jättebra att använda för student, dop, konfirmation och annat. Vi vill då speciellt tipsa om ett tackkort som heter Lycka sommar som är riktigt fint med sommarens vackra blommor på.

 

Våra tackkort för student är designade med omsorg och tryckta med kärlek. Det är svensk design och svenskt tryck och ett hantverk vi är stolta över. Hoppas ni också gillar dem!

 

All lycka i framtiden önskar vi er!

Bjud in med elegans

 

 

 

 

Studentplakat 2024

Inlägg: Uncategorized 0

Studentplakat för 2024 hittar du här. Eller studentskylt som man också kallar dem. Det har vi gott om här. Så vill du ha den snyggaste studentskylten på hela skolan? Ja då har du kommit rätt!

Här har vi fina, vackra, eleganta och roliga studentskyltar. Men framför allt är de riktigt väldesignade. De har stil. De har klass. Våra designers har nämligen jobbat fram dessa skyltar med ett övergripande mål och det är att designa snyggare, stiligare och modernare än vad en studentskylt traditionellt är. De har då jobbat med typsnitt, färg och form och till slut valt ut just dessa skyltar som ni kan beställa här.

Sedan har de skapat mallar här som ni själva kan skriva in era texter i. Och montera in ert utvalda foto i. Ni ser då direkt på skärmen precis hur det kommer bli.

Studentplakat 2024 – med personlig design

Vilket studentplakat ska man välja? En rolig, en stram, en färgglad eller en stilig? Ja, det beror på vem som ska få den, säger vi. Är det en sprallig person så kanske Klös passar bra. Är det en person som gillar rena, strikta stilen så är det nog rätt med Funkis. Men även Eukalyptus, Majorna och Björk. Eller är det en person som sätter humor högt på agendan? Ja då är Comic ett bra alternativ.

Studentplakat med studenttema

Kanske är den personen som ska få skylten mycket för det traditionella. Att student hör ihop med flaggor, blått och gult? Ja då finns här också mycket fint att välja på. Fägring är en sådan som är väldigt populär. Även Sommar och Flaggspel är exempel på sådana.

Designa själv?

Vill du hellre göra en egen tryck-pdf i något eget program, men vill få den tryckt? Då hjälper vi dig gärna med tryckningen. Gå då in HÄR.

Trycks i Sverige

Alla tryckta produkter här i vår webbshop trycker vi på vårt egna tryckeri i Sverige. Närmare bestämt i Göteborg. Vi är dessutom ett svanen-licensierat tryckeri, vilket betyder att allt vi producerar är miljögodkänt med miljömärkningen Svanen.

Studentplakat och inbjudningskort i samma design

Alla våra studentplakat ingår i varsin kollektion där flera olika saker har samma design. För det skapas en helt magisk känsla när det finns en genomtänkt röd tråd genom allt på studenten.

Alla kollektionerna innehåller ett inbjudningskort. För många skickar ut ett inbjudningskort och bjuder in till sin studentfest. För alla blir väl glada av att få ett riktigt inbjudningskort i brevlådan. De känner sig lite extra välkomna.

Kollektionerna innehåller också kuvert. Oftast både ett otryckt kuvert men också kuvert som har en liten fin studentmössa på fliken. En liten kul detalj.

De flesta innehåller också en banderoll. Den hänger man runt halsen på den som tar studenten. Givetvis har den samma design som skylten.

Alla kollektioner innehåller också ett tackkort. För studenten avrundas med fördel med ett tackkort i samma design.

Men om man vill så går det alldeles utmärkt att kombinera dem olika produkterna med varandra, att mixa och matcha.

Du hittar kollektionerna HÄR.

Annat roligt

Här finns också lite annat roligt att handla till studenten. Det är en gästbok med en studentmössa på. Det är en fotobox med fina bilder i. Kanske är det bilder från just studenten som får ligga där i? Men också studentvepor, som är en stor vepa med text och foton på den som ska ta studenten. Vepan kan man hänga upp mot väggen, i partytältet eller kanske mellan två träd.

 

Våra studentplakat är designade med omsorg och tryckta med kärlek. Det är svensk design och svenskt tryck och ett hantverk vi är stolta över. Hoppas ni också gillar dem!

 

Varmt välkomna att välja ett studentplakat för 2024!

Bjud in med elegans

 

 

 

 

Ny kollektion med trycksaker till fest, student, bröllop mm

Letar du efter trycksaker till bröllop, fest, begravning, student eller någon annan tillställning? Vill du ha något som är snyggt, rent och modernt? Då ska du titta här. Vi har nämligen precis släppt årets nyhet. Det är en riktigt stilig kollektion med trycksaker till livets alla tillställningar. Den heter Lycka vit. Den är vit, ren, elegant och stilig. Mycket vitt ihop med väldigt fina typsnitt. Den går att använda för i princip vad som helst pga att den är så neutral. Ni skriver själva in er text i mallarna här och beställer önskat antal.

Lycka vit kommer ingå i familjen Lycka som består av totalt fyra olika kollektioner. Typsnitten, enkelheten och designen är den samma på samtliga.

 

Lycka höst, Lycka vinter, Lycka sommar, Lycka vit

Lycka höst passar bra på hösten. Löv, svampar och nötter i höstens vackra färger. På ett papper i samma färgskala.

Lycka vinter passar bäst på vintern. Granris och andra vintriga detaljer pryder korten. Papprets vita ton förstärker känslan av vinter.

Lycka sommar är till för alla somriga och våriga tillställningar. Blommor och blad i massor.

Lycka vit är enkel, stilig och snygg.

 

Trycksaker som ingår i Lycka vit

Lycka vit innehåller många olika produkter. Bland annat en välkomstskylt, en bordsplaceringsskylt, tackkort, menykort, placeringskort, häfte, program och mycket mer.

Flera olika inbjudningskort

Kollektionen innehåller två olika inbjudningskort. En small och en large. Helt enkelt för att man ska kunna ha olika mycket text och för att man ska kunna välja format och utseende efter vad man tycker mest om. Även save the date korten finns i två olika varianter.

 

Välj kuvert

Kuverten som tillhör denna kollektion är helt vita. Men man kan också välja ett kuvert med små fina detaljer på fliken, ur en annan kollektion. Det kan vara antingen en liten blomma eller små gröna eukalyptusblad exempelvis. På så sätt får man in lite färg och man skapar sin egen variant och personliga touch. För det vackra sitter ju i detaljerna, eller hur!

Trycker i Sverige

Vi trycker naturligtvis dessa trycksaker på vårt alldeles egna tryckeri i Göteborg, i Sverige. Där har vi producerat trycksaker i över 100 år nu. Det gör att vi har full koll på allt vi producerar.

 

Följ oss gärna på instagram där vi uppdaterar med fina trycksaker för bröllop, student, kalas mm.

 

Välkomna hit

önskar

Bjud in med elegans

 

 

trycksaker begravning

Trycksaker begravning

Inlägg: Uncategorized 0

Trycksaker till en begravning kan bestå av ett sånghäfte, ett programkort och ett tackkort exempelvis. Oavsett vilken trycksak du vill ha för en begravning så ska de vara fina, personliga och välgjorda. Det är också viktigt att de är lättlästa.

Här på www.bjud-in.se har vi många olika trycksaker som man kan använda på en begravning. Våra designers har skapat färdiga mallar där du lägger in din text. Och så ser du på skärmen exakt hur det kommer bli.

Vi har delat upp dem i några olika områden där trycksaker till bröllop är den största delen. Det är även en del som är anpassad för fest och en för student. Men det är egentligen bara exempel på saker man kan använda dem till. Då du enkelt själv lägger in din text i våra mallar så kan du därför välja i princip vilken produkt du vill på denna webshop och göra om till en trycksak till en begravning.

Alla produkter ingår i en kollektion där du även kan köpa många olika produkter med samma design. De två kollektionerna som är vanligast för detta ändamål är Pion och Lycka vit.

 

Sånghäfte begravning

Här finns en sida med produkter vi kallar festprogram. De kan väldigt enkelt göras om till ett sånghäfte till begravning.

 

Programkort begravning

Här finns det vi kallar vigselprogram. Det är helt enkelt ett fint program att ha i kyrkan. Du gör enkelt om det till ett programkort för begravning.

 

Välkomstskylt begravning

En välkomstskylt utanför kyrkan är väldigt trevligt att ha. Vi har tre olika skyltar du kan välja på. Du hittar dem HÄR. Vill du ha en skylt med ett fot och namn mm så väljer du det vi kallar studentskylt. Det är egentligen en skylt med ett foto och text och behöver inte alls vara för student.

 

Egen pdf

Har du kanske skapat egna tryckfiler / pdf-filer för en begravning? Då kan du få hjälp av oss med att trycka dem. Klicka in HÄR, ladda upp dina filer och beställ önskat antal.

 

Tackkort

När väl begravningen är över är det uppskattat att skicka ett tackkort. Även de finns i många olika utseenden. Du hittar dem både HÄR och HÄR.

 

Hoppas du hittar några trycksaker til begravning som du gillar!

våra varmaste hälsningar

Bjud in med elegans

 

 

inbjudan konfirmation

Inbjudan konfirmation

Letar du efter en fin inbjudan till konfirmation? Då har du kommit rätt. Här hittar du många olika kort så det är bara att välja vilket kort du gillar bäst. Sedan byter du ut texten som vi skrivit i kortet mot din egen text. Och vips så har du skapat en snygg inbjudan till din konfirmation. På bilden ser du en inbjudan som vi kallar för Flora.

Du hittar inbjudningskort både HÄR och HÄR.

 

Välj en lämplig kollektion

Våra designers har här skapat många olika kort i olika stilar. Alla har matchande kuvert som kan köpas till och alla ingår i var sin kollektion som också har tackkort mm i samma design. Alla trycksaker till har en röd tråd. För det tycker vi är viktigt! Vi trycker alltid på fina, tjocka och noga utvalda papper. Vi trycker naturligtvis dem på vårt alldeles egna tryckeri. För då har vi full koll på kvaliten och att de blir precis så där fina som vi vill ha dem.

Skyltar till konfirmation

Vi har även andra fina produkter till konfirmation här. Bland annat skyltar. Vi kallar dem studentskyltar men de kan naturligtvis även användas för konfirmation. En annan trevlig produkt som kan vara rolig att ha på en konfirmation är våra vepor. De kan man hänga upp mot en vägg eller mellan två träd exempelvis. Kolla gärna också in de fina välkomstskyltarna. 

 

Eller designa helt fritt

Vill ni hellre designa helt fritt så gör ni det enkelt här på sidan vi kallar “DIY – egen design“. Kanske har ni skapat en tryckfil i Canva eller Indesign eller i något annat layoutprogram? När ni är färdiga och nöjda så väljer ni bara antal och så trycker vi dem åt er. Ni kan välja på fyra olika sorters papper. Glöm inte att köpa till kuvert om ni vil ha det. Där finns många fina som passar till de olika papperskvaliteterna. Det finns en sida där ni beställer kort, vikta kort eller enkla kort. Vi kallar den “DIY – egen design kort”. Det finns även en sida där ni beställer häften med egen design. “DIY – egen design häften” helt enkelt.

 

Nyheter

Vår nyaste kollektion heter Lycka sommar och är riktigt somrig. Små söta blommor på ett vitt fräscht papper. Visst kan väl den passa fint för konfirmation.

 

Följ oss gärna på instagram för att inte missa någon nyhet.

 

Välkomna hit alla som står inför en konfirmation 2024

önskar

Bjud in med elegans

 

 

 

 

1 2 3 4 10