Studentskylt

Inlägg: Uncategorized 0

Studentskylt eller studentplakat, som man också kallar dem. Det har vi gott om här. Så vill du ha den snyggaste studentskylten på hela skolan? Ja då har du kommit rätt!

Här har vi fina, vackra, eleganta och roliga studentskyltar. Men framför allt är de riktigt väldesignade. De har stil. De har klass. Våra designers har nämligen jobbat fram dessa skyltar med ett övergripande mål och det är att designa snyggare, stiligare och modernare än vad en studentskylt traditionellt är. De har då jobbat med typsnitt, färg och form och till slut valt ut just dessa skyltar som ni kan beställa här.

Sedan har de skapat mallar här som ni själva kan skriva in era texter i. Och montera in ert utvalda foto i. Ni ser då direkt på skärmen precis hur det kommer bli.

Designa själv?

Vill du hellre göra en egen tryck-pdf i något eget program, men vill få den tryckt? Då hjälper vi dig gärna med tryckningen. Gå då in HÄR.

Studentskylt med personlig design

Vilken studentskylt ska man välja? En rolig, en stram, en färgglad eller en stilig? Ja, det beror på vem som ska få den, säger vi. Är det en sprallig person så kanske Klös passar bra. Är det en person som gillar rena, strikta stilen så är det nog rätt med Funkis. Men även Eukalyptus, Majorna och Björk. Eller är det en person som sätter humor högt på agendan? Ja då är Comic ett bra alternativ.

Studentskylt med studenttema

Kanske är den personen som ska få skylten mycket för det traditionella. Att student hör ihop med flaggor, blått och gult? Ja då finns här också mycket fint att välja på. Fägring är en sådan som är väldigt populär. Även Sommar och Flaggspel är exempel på sådana.

Trycks i Sverige

Alla tryckta produkter här i vår webbshop trycker vi på vårt egna tryckeri i Sverige. Närmare bestämt i Göteborg. Vi är dessutom ett svanen-licensierat tryckeri, vilket betyder att allt vi producerar är miljögodkänt med miljömärkningen Svanen.

Studentskylt och inbjudningskort i samma design

Alla våra studentskyltar ingår i varsin kollektion där flera olika saker har samma design. För det skapas en helt magisk känsla när det finns en genomtänkt röd tråd genom allt på studenten.

Alla kollektionerna innehåller ett inbjudningskort. För många skickar ut ett inbjudningskort och bjuder in till sin studentfest. För alla blir väl glada av att få ett riktigt inbjudningskort i brevlådan. De känner sig lite extra välkomna.

Kollektionerna innehåller också kuvert. Oftast både ett otryckt kuvert men också kuvert som har en liten fin studentmössa på fliken. En liten kul detalj.

De flesta innehåller också en banderoll. Den hänger man runt halsen på den som tar studenten. Givetvis har den samma design som skylten.

Alla kollektioner innehåller också ett tackkort. För studenten avrundas med fördel med ett tackkort i samma design.

Du hittar kollektionerna HÄR.

Annat roligt

Här finns också lite annat roligt att handla till studenten. Det är en gästbok med en studentmössa på. Det är en fotobox med fina bilder i. Kanske är det bilder från just studenten som får ligga där i? Men också studentvepor, som är en stor vepa med text och foton på den som ska ta studenten.

 

Våra studentskyltar är designade med omsorg och tryckta med kärlek. Det är svensk design och svenskt tryck och ett hantverk vi är stolta över. Hoppas ni också gillar dem!

 

Varma hälsningar från oss på

Bjud in med elegans

 

 

 

 

Välkomstskylt för bröllop, student och fest

Välkomstskylt för ett bröllop, student eller fest är en viktig detalj som visar gästerna var de ska gå och vad som väntar dem på festen. En välkomstskylt kan vara enkel med namn på brudparet och datumet för bröllopet, eller så kan den vara mer kreativ och tematisk. En välkomstskylt kan stå vid ingången till festlokalen eller utanför kyrkan. Eller kanske båda? Det viktigaste är att det är lätt att se och att det får gästerna att känna sig välkomna och entusiastiska inför dagen.

Vi har nu designat flera otroligt fina välkomstskyltar. Det är en med vackra somriga blommor på. Och med ett strålande fint typsnitt. Som för övrigt passar bra ihop med kollektionen Lycka bland annat. Men det passart minst lika bra till många av våra andra kollektioner. Det är en skylt med fina pioner. Även den går att kombinera med vår kollektion Pion om man vill. Och det kommer vara en välkomstskylt i temat eko. Härligt brun bakgrund och distinkta bokstäver i sann eko-stil. Den sistnämnda passar till flera av våra kollektioner. Bland annat Visby, Österlen och Lövsta.

Välkomstskyltarna är strax klara och kommer dyka upp här i webbshoppen inom kort.

Skyltarna är i formatet 70 x 50 cm och är tryckt på ett vädertåligt material som även kan användas utomhus.

 

Varma hälsningar från oss på

Bjud in med elegans

 

 

 

 

Nya inbjudningskort för bröllop 2023

Äntligen kan vi visa en sneak peak på de nya, fina inbjudningskort för bröllop som vi designat det senaste. Vårbröllop, sommarbröllop, höstbröllop eller vinterbröllop? Inbjudningskorten och de andra delarna i dessa nya kollektioner är anpassade efter de olika årstiderna.

Kollektionen vinter

Ett inbjudningskort till ett vinterbröllop med vinterns härliga växter. Det kommer kollektionen vinter att erbjuda. Även de andra delarna i denna kollektion utstrålar vinter.

Kollektionen vår-sommar

En annan nyhet är en kollektion som vi kallar för vår-sommar. Den är vit, gullig, romantisk och rar. Små söta blommor som finns på vår och sommar bildar fina mönster på kollektionens alla delar. Kan det bli somrigare än så? Naturligtvis går det att använda både inbjudningskort, tackkort mm för annat än bröllop.

Kollektionen höst

Den tredje och sista kollektionen med tema årstid är den som lämpar sig bäst för bröllop på hösten. Höstbröllop, höstfest och liknande. Höstdop kanske till och med? Höstens härliga löv, svampar och färger i en skön harmoni. Och på ett passande gräddvitt papper. Hösten är underbar, eller hur!

 

Dessa tre härliga nyheter dyker snart upp. 🙂

Till dess, kika gärna på våra andra inbjudningskort till bröllop mm. Du hittar dem HÄR.

Eller följ oss på instagram för att inte missa någon nyhet.

Om du vill få ett mail när dessa kollektioner går att beställa. Hör då av dig till info@bjud-in.se så lovar vi att återkomma.

 

Varma hälsningar från oss på

Bjud in med elegans

 

 

 

 

trycka häften festhäften

DIY – tryck ditt festhäfte här

Är det dags för fest eller bröllop kanske? Och du har satt ihop en fil som ska bli ett festhäfte under kvällen? Då går det bra att få den tryckt här. Vi har nämligen precis gjort det möjligt för våra kunder att ladda upp en hemmabyggd tryckfil och få vår hjälp med att trycka den.

Du hittar sidan HÄR.

Är det istället ett kort som du har gjort en fil på som du vill få tryckt? Då går du istället in HÄR.

Men du vet väl också att vi har färdiga designade mallar på festhäften som du enkelt skriver in din text i, om du inte vill eller hinner designa en egen. Du hittar dem HÄR.

En pdf-fil kan man skapa med hälp av olika program. Exempelvis från Indesign och Acrobat. Eller i Canva, eller i annat program. Det viktiga är att filen har samma format som den färdiga produkten ska ha. Den får gärna ha skärmärken och utfall. Är du osäker så maila in din fil till info@bjud-in.se så hjälper vi dig.

 

Låt kreativiteten flöda!

Varma hälsningar från oss på

Bjud in med elegans

 

 

 

 

1 2 3 4 8