Vi tar semester i sommar

Inlägg: Uncategorized 0

Vi har stängt för semester 8 juli – 13 augusti 2023.

Om du gör din beställning senast den 5 juli så skickar vi den från oss senast den 10 juli.

Det går bra att göra beställningar då vi har stängt. Vi tar dem i tur ordning när vi är tillbaka.

Om du gör din beställning då vi har stängt så skickar vi den från oss den 15 augusti.

 

Trevlig sommar önskar

teamet på Bjud in med elegans

Bordsplaceringsskylt

Bordsplaceringsskylt

Denna fina bordsplaceringsskylt är vår senaste nyhet. Det är med glädje vi nu kan visa den då vi haft många som efterfrågat just denna produkt. Den har en mycket stilig och elegant design med vackra typsnitt.

En bordsplaceringsskylt är till för att visa gästerna vilket bord de ska sitta vid.

En bordsplaceringsskylt är vanligt att ha på tillställningar som exempelvis fest, bröllop, kalas, dop, invigning, födelsedag, event eller annat. Du beställer den HÄR.

 

Material och format

Bordsplaceringsskylten trycker vi på ett regn- och vattentåligt material. Formatet är 70×50 cm.

 

Designa er bordsplaceringsskylt online

Er text skriver ni in i vår mall här. Ni kommer då se på skärmen exakt hur det kommer bli. När ni är nöjda så lägger ni den i varukorgen och beställer.

Det finns plats för 12 bord på tavlan. Är det färre bord ni ska ha så ta bara bort texten där.

Någon annan slags skylt

Vill du göra om denna skylt till något annat så går det naturligtvis bra. Kanske vill du ha en tavla med menyn för kvällen? Eller en tavla med vad för drinkar som finns i baren? Eller något helt annat. Skriv in det du vill i mallen och anpassa den till precis det du vill.

Välkomstskylt i samma design

Vill du ha en välkomstskylt i samma design? Då hittar du det här.

Skyltarna är i formatet 70 x 50 cm och är tryckt på ett vädertåligt material som även kan användas utomhus.

 

Du beställer bordsplaceringsskylten HÄR.

 

Varma hälsningar från oss på

Bjud in med elegans

 

 

 

 

Trycka inbjudningskort egen design

Trycka inbjudningskort från Canva exempelvis

Vill du ha hjälp med att trycka inbjudningskort som du designat i Canva, i Indesign, eller i något annat program? Då har du kommit rätt. Vi trycker mängder med inbjudningskort, program, foldrar, häften och liknande här, där kunden själv har gjort designen.

 

Du beställer tryck HÄR:

Egen design kort

Är det ett kort, vikta eller ej vikta, som du har gjort en fil på som du vill få tryckt? Då går du in HÄR.

Egen design häften

Är det en häftad broschyr med flera sidor du vill trycka, med egen pdf? Då gör du det HÄR.

 

Tryckfil från Canva

Har du gjort en fin design i programmet Canva? Spara den då i formatet pdf. Gärna med utfall och skärmärken om du kan. Är du osäker kan du alltid maila din fil till oss så tittar vi om den är ok för tryck. Maila då till info@bjud-in.se

Tryckfilen ska vara i det format / den storlek som slutprodukten ska vara. Du kan också alltid beställa ett provtryck hos oss innan du gör din beställning av hela upplagan.

 

Tryckfil från Indesign eller liknande

I designprogrammet Indesign kan du skapa en tryckfil genom att välja arkiv/exportera till pdf. Välj högkvalitetsutskrift. Sedan väljer du att kryssa i skärmärken. På “utfall” skriver du 3 mm åt alla håll. Det fungerar utan skärmärken och utfall, men resultatet blir bäst om du får med det. Spara filen på lämpligt ställe och ladda sedan upp den i din beställning.

 

Hur skapa en pdf-fil för tryck

Tryckfilens fortmat/storlek bör vara samma storlek som din beställning.

Spara din design i formatet pdf. Den får gärna ha utfall och skärmärken om du kan. Du kan alltid maila din fil till oss så tittar vi om den är ok för tryck. Maila då till info@bjud-in.se

Skulle vi få in din tryckfil och vi ser något som uppenbart är fel så försöker vi alltid att höra av oss.

En pdf-fil kan man skapa med hjälp av olika program. Exempelvis från Indesign och Acrobat. Eller i Canva, eller i annat program. Det viktiga är att filen har samma format som den färdiga produkten ska ha.

Beställ provtryck

Vill du beställa ett ex innan du beställer många kort? Då kan du beställa ett provtryck. Det gör du HÄR. Då trycker vi ett ex och skickar till dig som du kan titta på. Då kan du se hur din tryckfil blir på papper. Och så har du möjlighet att justera om du vill det. Efter det kan du beställa alla kort som du vill ha. Men då slipper du onödiga överraskningar.

 

Välj papper

Du väljer själv vilket papper vi ska trycka dina kort på. Du kan då välja bland flera olika typer av papper. Vi har ett bestruket papper. Det är tjockt och har en sidenmatt och slät yta. Vi har även ett fint, tjockt obestruket papper som är lite ruffigt. I fall du vill ha miljökänsla så är det vårt återvunna, bruna ekopapper du ska välja att trycka på. Samtliga papper vi trycker på är av högsta kvalitet och alltid minst 300 gram tjockt. Alla våra papper är givetvis miljömärkta och miljögodkända.

Här nedan har vi samlat lite länkar till andra produktioner där vi tryckt på dessa papper.

Vitt tjockt papper: Vaxholm kollektion, Eucalyptus kollektion, Funkis kollektion

Gräddvitt tjockt papper: Duvemåla boho kollektion, Göteborg eko kollektion, Askersund ivory kollektion

Brunt tjockt 100% återvunnet papper: Visby eko vintage kollektion

Vitt sidenmatt papper (bestruket): Vi saknar dock exempel på detta papper. Skillnaden mot vitt tjockt papper är att denna istället har en helt slät och sidenmatt yta.

 

Välj kuvert

Är det kort du ska beställa, och vill ha kuvert till dem? Då kan du köpa det här också. Våra kuvert hittar du då till vänster på sidan eller här där vi samlat alla kuvert till DIY (tryckning av egen designad tryckfil). Där finns ibland flera olika att välja på. Om du valt att trycka exempelvis ett inbjudningskort i format A5 så väljer du ett kuvert som heter “passar till format A5” osv. Men det går också att välja ett kuvert från vår kuvertsida. Du hittar den HÄR. Där finns färgglada kuvert, kuvert med tryck på fliken, kuvert med snodd. Ja, en hel del olika kuvert finns där att välja på. Det är därför man alltid köper kuvert separat hos oss.

 

Välj format

När du gör din beställning behöver du välja vilket format din trycksak ska ha. Följande format går att välja: A6 (105 x 148 mm), A5 (148 x 210 mm) men även 145 x 145 mm som är ett annorlunda och fint kvadratiskt format. Din tryckfil gör du sedan i samma format som formatet i din beställning.

 

Välj produkt

Du kan välja att ha dina kort enkelsidiga eller dubbelsidiga. Dvs om det ska vara tryck på en sida eller båda sidor. Du kan också välja att ha ett vikt kort.

 

Vill du ha hjälp med design?

Du vet väl att vi har färdiga designade mallar på festhäften, inbjudningskort, tackkort mm som du enkelt skriver in din text i, om du inte vill eller hinner designa en egen. Det är färdiga mallar som är skapade av designers. De är designade med omsorg och tryckta med kärlek. Det är svensk design och svenskt tryck och ett hantverk vi är stolta över.

Kollektionerna här består av väldesignade och lyxiga trycksaker. Vi trycker dem på noga utvalda papper. Papper som gör att designen och känslan blir den rätta. Kollektionerna finns i flera olika stilar och varianter.

Våra designers har tänkt igenom format, typsnitt, färg och papper. De har sedan skapat mallar här som ni själva kan skriva in era texter i. Ni ser då direkt på skärmen precis hur det kommer bli. När ni är nöjda så trycker vi era kort och levererar till närmaste utlämningsställe.

Är det bröllop du vill trycka till så hittar du våra färdiga kollektioner HÄR.

Är det student du ska trycka till så hittar du det HÄR.

Men alla våra mallar går att använda för annat också. Kanske vill du göra om dem till inbjudan til kalas, dop, examen eller något helt annat?

 

Antal färger

Vi trycker alltid allting i fyra färger, så kallad fyrfärg (cmyk), så du kan ha bilder och färgplattor och text i vilken färg du vill.

Vill du trycka fler än 300 ex?

Vill du beställa fler ex än 300 ex? Då gör du det istället i vår webshop för större upplagor. Där kan du även beställa tryck av foldrar, brevpapper, kuvert och liknande. Sådana produkter hittar du HÄR.

 

Lycka till önskar vi på

Bjud in med elegans

Inbjudningskort till kalas, dop, student, konfirmation

Inlägg: Uncategorized 0

Här hos oss hittar du mängder med fina inbjudningskort som passar för kalas, dop, födelsedag, student, konfirmation och liknande. Våra designers har skapat färdiga mallar där du lägger in din text. Och så ser du på skärmen exakt hur det kommer bli. Vi har lagt in förslag på texter, men du ändrar till din text och vips så har våra mallar blivit inbjudningskort för ett dop istället, eller ett kalas, eller konfirmation osv.

 

Vi har dock delat in dem i två olika grupper: En som passar för mer exklusiva tillställningar så som bröllop exempelvis. När man vill ha mycket information med på sin inbjudan. Och en som är mer för student, examen, dop, kalas mm.

Student: Här hittar du fina inbjudningskort med ballonger, flaggor, blommor mm. Glada inbjudningskort. De passar bra för student, examen, kalas, partyn av alla de slag. Vi kallar det student, men det är för student och liknande fester.

Bröllop: Här hittar du våra lyxigaste inbjudningskort. De är snygga, annorlunda och personliga. Det får oftast plats mycket text. Alla inbjudningskort ingår i en kollektion där du även kan köpa tackkort och andra fina saker med samma design.

Inbjudningskort kalas

Är det en vuxen ska som ha kalas? Jag då har vi här några tips på kort som passar extra bra: Eucalyptus, Funkis, Lycka sommar, Champagne som finns i både silver och guld.

 

Inbjudningskort till barnkalas

Är det ett barnkalas du ska ordna? Då skulle vi rekommendera något av följande kort: Ballong, Comic, Prick.

 

Inbjudningskort dop

Är det ett inbjudningskort för dop du letar efter? Många av korten passar, men lite extra bra passar dessa kort: Lycka sommar, Duvemåla, Ballong och Happy som går att få i 6 olika färger.

 

Inbjudningskort student

Till student har vi ett riktigt stort utbud. Allt från kort med flaggor till kort som är strikta och moderna. Du hittar alla kort HÄR. Vi tycker nog att alla är lika fina.

 

Inbjudningskort konfirmation

Inbjudningskort till konfirmation har vi gott om. Men de vi tycker du ska kika på först är följande: Pion, Lycka sommar, Blomstertid som finns både i rosa och blått.

 

Andra roliga saker

Vi har många andra roliga saker för kalas och liknande här. Bland annat vepor. Det är stora tygvepor där du lägger in foton på den som ska firas. Och skriver in namnet. Sedan hänger du upp den på festen. Här finns även gästböcker. Och välkomstskyltar. Och en box med foton i. Den kan man antingen fylla med fina foton och ge till den som ska firas. Eller så kan man ha foton från festen i den.

 

Tackkort

När väl kalaset är avklarat så är det uppskattat att skicka ett tackkort. Även de finns i många olika utseenden. Du hittar dem både HÄR och HÄR.

 

 

Hoppas du hittar ett inbjudningskort till ditt kalas, dop, student, konfirmation, som du gillar!

och lycka till med din tillställning

önskar vi på Bjud in med elegans

 

 

Studentskylt

Inlägg: Uncategorized 0

Studentskylt eller studentplakat, som man också kallar dem. Det har vi gott om här. Så vill du ha den snyggaste studentskylten på hela skolan? Ja då har du kommit rätt!

Här har vi fina, vackra, eleganta och roliga studentskyltar. Men framför allt är de riktigt väldesignade. De har stil. De har klass. Våra designers har nämligen jobbat fram dessa skyltar med ett övergripande mål och det är att designa snyggare, stiligare och modernare än vad en studentskylt traditionellt är. De har då jobbat med typsnitt, färg och form och till slut valt ut just dessa skyltar som ni kan beställa här.

Sedan har de skapat mallar här som ni själva kan skriva in era texter i. Och montera in ert utvalda foto i. Ni ser då direkt på skärmen precis hur det kommer bli.

Designa själv?

Vill du hellre göra en egen tryck-pdf i något eget program, men vill få den tryckt? Då hjälper vi dig gärna med tryckningen. Gå då in HÄR.

Studentskylt med personlig design

Vilken studentskylt ska man välja? En rolig, en stram, en färgglad eller en stilig? Ja, det beror på vem som ska få den, säger vi. Är det en sprallig person så kanske Klös passar bra. Är det en person som gillar rena, strikta stilen så är det nog rätt med Funkis. Men även Eukalyptus, Majorna och Björk. Eller är det en person som sätter humor högt på agendan? Ja då är Comic ett bra alternativ.

Studentskylt med studenttema

Kanske är den personen som ska få skylten mycket för det traditionella. Att student hör ihop med flaggor, blått och gult? Ja då finns här också mycket fint att välja på. Fägring är en sådan som är väldigt populär. Även Sommar och Flaggspel är exempel på sådana.

Trycks i Sverige

Alla tryckta produkter här i vår webbshop trycker vi på vårt egna tryckeri i Sverige. Närmare bestämt i Göteborg. Vi är dessutom ett svanen-licensierat tryckeri, vilket betyder att allt vi producerar är miljögodkänt med miljömärkningen Svanen.

Studentskylt och inbjudningskort i samma design

Alla våra studentskyltar ingår i varsin kollektion där flera olika saker har samma design. För det skapas en helt magisk känsla när det finns en genomtänkt röd tråd genom allt på studenten.

Alla kollektionerna innehåller ett inbjudningskort. För många skickar ut ett inbjudningskort och bjuder in till sin studentfest. För alla blir väl glada av att få ett riktigt inbjudningskort i brevlådan. De känner sig lite extra välkomna.

Kollektionerna innehåller också kuvert. Oftast både ett otryckt kuvert men också kuvert som har en liten fin studentmössa på fliken. En liten kul detalj.

De flesta innehåller också en banderoll. Den hänger man runt halsen på den som tar studenten. Givetvis har den samma design som skylten.

Alla kollektioner innehåller också ett tackkort. För studenten avrundas med fördel med ett tackkort i samma design.

Du hittar kollektionerna HÄR.

Annat roligt

Här finns också lite annat roligt att handla till studenten. Det är en gästbok med en studentmössa på. Det är en fotobox med fina bilder i. Kanske är det bilder från just studenten som får ligga där i? Men också studentvepor, som är en stor vepa med text och foton på den som ska ta studenten.

 

Våra studentskyltar är designade med omsorg och tryckta med kärlek. Det är svensk design och svenskt tryck och ett hantverk vi är stolta över. Hoppas ni också gillar dem!

 

Varma hälsningar från oss på

Bjud in med elegans

 

 

 

 

Välkomstskylt för bröllop, student och fest

Välkomstskylt för ett bröllop, student eller fest är en viktig detalj som visar gästerna var de ska gå och vad som väntar dem på festen. En välkomstskylt kan vara enkel med namn på brudparet och datumet för bröllopet, eller så kan den vara mer kreativ och tematisk. En välkomstskylt kan stå vid ingången till festlokalen eller utanför kyrkan. Eller kanske båda? Det viktigaste är att det är lätt att se och att det får gästerna att känna sig välkomna och entusiastiska inför dagen.

Vi har nu designat flera otroligt fina välkomstskyltar. Det är en med vackra somriga blommor på. Och med ett strålande fint typsnitt. Som för övrigt passar bra ihop med kollektionen Lycka bland annat. Men det passart minst lika bra till många av våra andra kollektioner. Det är en skylt med fina pioner. Även den går att kombinera med vår kollektion Pion om man vill. Och det kommer vara en välkomstskylt i temat eko. Härligt brun bakgrund och distinkta bokstäver i sann eko-stil. Den sistnämnda passar till flera av våra kollektioner. Bland annat Visby, Österlen och Lövsta.

Välkomstskyltarna är strax klara och kommer dyka upp här i webbshoppen inom kort.

Skyltarna är i formatet 70 x 50 cm och är tryckt på ett vädertåligt material som även kan användas utomhus.

 

Varma hälsningar från oss på

Bjud in med elegans

 

 

 

 

1 2 3 4 8