Hem » Bröllops inbjudningar » Ny kollektion med trycksaker till fest, student, bröllop mm

Ny kollektion med trycksaker till fest, student, bröllop mm

Letar du efter trycksaker till bröllop, fest, begravning, student eller någon annan tillställning? Vill du ha något som är snyggt, rent och modernt? Då ska du titta här. Vi har nämligen precis släppt årets nyhet. Det är en riktigt stilig kollektion med trycksaker till livets alla tillställningar. Den heter Lycka vit. Den är vit, ren, elegant och stilig. Mycket vitt ihop med väldigt fina typsnitt. Den går att använda för i princip vad som helst pga att den är så neutral. Ni skriver själva in er text i mallarna här och beställer önskat antal.

Lycka vit kommer ingå i familjen Lycka som består av totalt fyra olika kollektioner. Typsnitten, enkelheten och designen är den samma på samtliga.

 

Lycka höst, Lycka vinter, Lycka sommar, Lycka vit

Lycka höst passar bra på hösten. Löv, svampar och nötter i höstens vackra färger. På ett papper i samma färgskala.

Lycka vinter passar bäst på vintern. Granris och andra vintriga detaljer pryder korten. Papprets vita ton förstärker känslan av vinter.

Lycka sommar är till för alla somriga och våriga tillställningar. Blommor och blad i massor.

Lycka vit är enkel, stilig och snygg.

 

Trycksaker som ingår i Lycka vit

Lycka vit innehåller många olika produkter. Bland annat en välkomstskylt, en bordsplaceringsskylt, tackkort, menykort, placeringskort, häfte, program och mycket mer.

Flera olika inbjudningskort

Kollektionen innehåller två olika inbjudningskort. En small och en large. Helt enkelt för att man ska kunna ha olika mycket text och för att man ska kunna välja format och utseende efter vad man tycker mest om. Även save the date korten finns i två olika varianter.

 

Välj kuvert

Kuverten som tillhör denna kollektion är helt vita. Men man kan också välja ett kuvert med små fina detaljer på fliken, ur en annan kollektion. Det kan vara antingen en liten blomma eller små gröna eukalyptusblad exempelvis. På så sätt får man in lite färg och man skapar sin egen variant och personliga touch. För det vackra sitter ju i detaljerna, eller hur!

Trycker i Sverige

Vi trycker naturligtvis dessa trycksaker på vårt alldeles egna tryckeri i Göteborg, i Sverige. Där har vi producerat trycksaker i över 100 år nu. Det gör att vi har full koll på allt vi producerar.

 

Följ oss gärna på instagram där vi uppdaterar med fina trycksaker för bröllop, student, kalas mm.

 

Välkomna hit

önskar

Bjud in med elegans

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *