Hem » Uncategorized » Tackkort student

Tackkort student

Inlägg: Uncategorized 0

Vackra, eleganta och fina tackkort för student kan du beställa här. Men framför allt är de riktigt väldesignade. De har stil. De har klass. Våra designers har nämligen jobbat fram dessa tackkort med ett övergripande mål och det är att designa snyggare, stiligare och med mer känsla än vad ett traditionellt tackkort har. De har då jobbat med typsnitt, färg och form och till slut valt ut just dessa tackkort som ni kan beställa här.

Sedan har de skapat mallar här som ni själva kan skriva in era texter i. Och montera in ert utvalda foto i. Ni ser då direkt på skärmen precis hur det kommer bli.

Gästerna ska också känna att det är en tanke med ert valda kort. Att ni har valt det med omsorg, när de får tackkortet i brevlådan. Och fotot som är tryckt på kortet får dem att tänka tillbaka på er stora dag.

Designa tackkort själv?

Vill du hellre göra en egen tryck-pdf i något eget program, men vill få den tryckt? Då hjälper vi dig gärna med tryckningen. Gå då in HÄR.

Välj ditt tackkort med omsorg

Vilket tackkort ska man välja? Ett roligt, ett stramt, ett färgglatt eller ett stiligt? Ja, det beror på vem studenten är. Gillar personen gult, blått, flaggor och studentfärger så är både Fägring och Sommar riktigt trevliga. De är dessutom riktigt populära. Är det en sprallig person så kanske Klös passar bra. Är det en person som gillar rena, strikta stilen så är det nog rätt med Funkis. Men även Eukalyptus, Majorna och Björk. Eller är det en person som sätter humor högt på agendan? Ja då är Comic ett bra alternativ.

Trycks i Sverige

Alla tryckta produkter här i vår webshop trycker vi på vårt egna tryckeri i Sverige. Närmare bestämt i Göteborg. Vi är dessutom ett svanen-licensierat tryckeri, vilket betyder att allt vi producerar är miljögodkänt med miljömärkningen Svanen.

 

Papper

Vi trycker alltid på fina, tjocka och noga utvalda papper.

Detta är svensk design och svenskt tryck i en skön harmoni. Allt för att ni på bästa sätt ska kunna tacka era gäster.

Välj kuvert

Alla våra tackkort för student köps utan kuvert. Det finns ibland flera olika kuvert som passar, så välj det kuvert som ni tycker bäst passar till ert tackkort och beställ det antal ni önskar. Och missa inte de fina kuverten med en studentmössa på fliken.

Annat roligt

Här finns också lite annat roligt att handla efter studenten. Bland annat en fotobox med fina bilder i. Kanske är det bilder från just studenten som får ligga där i?

Ännu mer att välja på

Vill du ha ännu fler tackkort att välja på så titta bland våra tackkort som anpassade för bröllop. Flera av dem går jättebra att använda för student, dop, konfirmation och annat. Vi vill då speciellt tipsa om ett tackkort som heter Lycka sommar som är riktigt fint med sommarens vackra blommor på.

 

Våra tackkort för student är designade med omsorg och tryckta med kärlek. Det är svensk design och svenskt tryck och ett hantverk vi är stolta över. Hoppas ni också gillar dem!

 

All lycka i framtiden önskar vi er!

Bjud in med elegans

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *