Hem » tackkort » Tackkort efter ett bröllop

Tackkort efter ett bröllop

Inlägg: tackkort 0

Tackkort efter ett bröllop är ett måste. Och ofta så uppskattat av gästerna och ett minne för alla inblandade. Fotot får dem att tänka tillbaka på er stora dag. Ett tackkort ska vara genomtänkt och noga utvalt. Här är två fina exempel på när färgen på tackkortet och bröllopsfotot passar så bra ihop. Det gifter sig också kan man kanske säga. :-).

 

Tackkort i rosa

Det rosa tackkortet på bilden är från när Kajsa och Filip gifte sig. Det fina bröllopsfotot är taget av fotograf @lisacarlback.se 

Tackkort i sage green

Tackkortet med tagen i färgen sage green är från när Sharareh & Andreas gifte sig.

 

Ingår i kollektionen Happy

Båda dessa tackkort ingår i kollektionen Happy. En kollektion där ni kan välja på 6 olika färger, dusty blue, dusty rose, sage green, pink, beige och grey. Ni kan dessutom välja olika färg på olika saker. Kanske har ni haft inbjudningskoret i dusty rose och sedan väljer sage green på tackkortet? Eller så kör ni samma på allt?

 

Andra tackkort att ha efter ett bröllop

Här i webbshoppen finns även flera andra unika, roliga och spännande tackkort för bröllop. De är noga genomtänkta och de är designade med omsorg. Du väljer din favorit som vi sedan trycker åt dig på vårt egna tryckeri i Sverige. Kika gärna här för att se de andra tackkorten som vi har.

Tackkort för student, fest eller annat?

Letar du kanske efter tackkort som är anpassat för annat än bröllop? Tackkort som mer är lämpade för student och konfirmation och liknande hittar du här.

Ta hand om er och följ oss gärna på instagram för fler nyheter och annat fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *