Hem » Uncategorized » Studentplakat 2024

Studentplakat 2024

Inlägg: Uncategorized 0

Studentplakat för 2024 hittar du här. Eller studentskylt som man också kallar dem. Det har vi gott om här. Så vill du ha den snyggaste studentskylten på hela skolan? Ja då har du kommit rätt!

Här har vi fina, vackra, eleganta och roliga studentskyltar. Men framför allt är de riktigt väldesignade. De har stil. De har klass. Våra designers har nämligen jobbat fram dessa skyltar med ett övergripande mål och det är att designa snyggare, stiligare och modernare än vad en studentskylt traditionellt är. De har då jobbat med typsnitt, färg och form och till slut valt ut just dessa skyltar som ni kan beställa här.

Sedan har de skapat mallar här som ni själva kan skriva in era texter i. Och montera in ert utvalda foto i. Ni ser då direkt på skärmen precis hur det kommer bli.

Studentplakat 2024 – med personlig design

Vilket studentplakat ska man välja? En rolig, en stram, en färgglad eller en stilig? Ja, det beror på vem som ska få den, säger vi. Är det en sprallig person så kanske Klös passar bra. Är det en person som gillar rena, strikta stilen så är det nog rätt med Funkis. Men även Eukalyptus, Majorna och Björk. Eller är det en person som sätter humor högt på agendan? Ja då är Comic ett bra alternativ.

Studentplakat med studenttema

Kanske är den personen som ska få skylten mycket för det traditionella. Att student hör ihop med flaggor, blått och gult? Ja då finns här också mycket fint att välja på. Fägring är en sådan som är väldigt populär. Även Sommar och Flaggspel är exempel på sådana.

Designa själv?

Vill du hellre göra en egen tryck-pdf i något eget program, men vill få den tryckt? Då hjälper vi dig gärna med tryckningen. Gå då in HÄR.

Trycks i Sverige

Alla tryckta produkter här i vår webbshop trycker vi på vårt egna tryckeri i Sverige. Närmare bestämt i Göteborg. Vi är dessutom ett svanen-licensierat tryckeri, vilket betyder att allt vi producerar är miljögodkänt med miljömärkningen Svanen.

Studentplakat och inbjudningskort i samma design

Alla våra studentplakat ingår i varsin kollektion där flera olika saker har samma design. För det skapas en helt magisk känsla när det finns en genomtänkt röd tråd genom allt på studenten.

Alla kollektionerna innehåller ett inbjudningskort. För många skickar ut ett inbjudningskort och bjuder in till sin studentfest. För alla blir väl glada av att få ett riktigt inbjudningskort i brevlådan. De känner sig lite extra välkomna.

Kollektionerna innehåller också kuvert. Oftast både ett otryckt kuvert men också kuvert som har en liten fin studentmössa på fliken. En liten kul detalj.

De flesta innehåller också en banderoll. Den hänger man runt halsen på den som tar studenten. Givetvis har den samma design som skylten.

Alla kollektioner innehåller också ett tackkort. För studenten avrundas med fördel med ett tackkort i samma design.

Men om man vill så går det alldeles utmärkt att kombinera dem olika produkterna med varandra, att mixa och matcha.

Du hittar kollektionerna HÄR.

Annat roligt

Här finns också lite annat roligt att handla till studenten. Det är en gästbok med en studentmössa på. Det är en fotobox med fina bilder i. Kanske är det bilder från just studenten som får ligga där i? Men också studentvepor, som är en stor vepa med text och foton på den som ska ta studenten. Vepan kan man hänga upp mot väggen, i partytältet eller kanske mellan två träd.

 

Våra studentplakat är designade med omsorg och tryckta med kärlek. Det är svensk design och svenskt tryck och ett hantverk vi är stolta över. Hoppas ni också gillar dem!

 

Varmt välkomna att välja ett studentplakat för 2024!

Bjud in med elegans

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *