Hem » Bröllops inbjudningar » Nya inbjudningskort för bröllop 2023

Nya inbjudningskort för bröllop 2023

Äntligen kan vi visa en sneak peak på de nya, fina inbjudningskort för bröllop som vi designat det senaste. Vårbröllop, sommarbröllop, höstbröllop eller vinterbröllop? Inbjudningskorten och de andra delarna i dessa nya kollektioner är anpassade efter de olika årstiderna.

 

Kollektionen vinter

Ett inbjudningskort till ett vinterbröllop med vinterns härliga växter. Det kommer kollektionen vinter att erbjuda. Även de andra delarna i denna kollektion utstrålar vinter.

Kollektionen vår-sommar

En annan nyhet är en kollektion som vi kallar för vår-sommar. Den är vit, gullig, romantisk och rar. Små söta blommor som finns på vår och sommar bildar fina mönster på kollektionens alla delar. Kan det bli somrigare än så? Naturligtvis går det att använda både inbjudningskort, tackkort mm för annat än bröllop.

Kollektionen höst

Den tredje och sista kollektionen med tema årstid är den som lämpar sig bäst för bröllop på hösten. Höstbröllop, höstfest och liknande. Höstdop kanske till och med? Höstens härliga löv, svampar och färger i en skön harmoni. Och på ett passande gräddvitt papper. Hösten är underbar, eller hur!

 

Dessa tre härliga nyheter dyker snart upp. 🙂

Till dess, kika gärna på våra andra inbjudningskort till bröllop mm. Du hittar dem HÄR.

Eller följ oss på instagram för att inte missa någon nyhet.

Om du vill få ett mail när dessa kollektioner går att beställa. Hör då av dig till info@bjud-in.se så lovar vi att återkomma.

 

Varma hälsningar från oss på

Bjud in med elegans

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *