Hem » Bröllops inbjudningar » Nya inbjudningskort bröllop 2022

Nya inbjudningskort bröllop 2022

Snart kommer det att dyka upp nya inbjudningskort för bröllop 2022. Vi jobbar nu stenhårt och är så nyfikna på vad ni kommer tycka om dem. Vi kan redan nu avslöja att vi själva älskar dem! Ni ser några av dem här på bilderna. Naturligtvis kommer det vara hela kollektioner där det kommer ingå inte bara inbjudningskort bröllop utan även tackkort, placeringskort, kuvert, menykort mm mm.

Kollektionen Pion

Kollektionen på bilderna här är en av nyheterna. De heter Pion och de kommer finnas i tre olika varianter. En av dem är på återvunnet kraftpapper, en är på kritvitt och ruffigt papper och en är på ljust, gräddvitt papper. Den kommer innehålla flera varianter på inbjudningskort och save the date kort. De har lite olika design och det får plats olika mycket text. En annan sak som är extra fin i dessa kollektioner är den lilla fina blomman som ni ser på några av kuverten. Lite extra gillar vi när den sitter på fliken. 🙂

Kollektionen Flora

En annan nyhet är en kollektion som vi kallar för Flora. Den är vit, gullig, romantisk och rar. Små söta blommor pryder den och den är både klassisk och oerhört väldesignad.

Kollektionen Lövsta

Du har väl sett vår senaste nyhet som nu ligger uppe, färdig för att beställa? Det är kollektionen Lövsta som är en helt underbar kollektion med bland annat tackkort, placeringskort och inbjudningskort för bröllop. Den går åt det rustika hållet och har redan blivit väldigt populär. Kika HÄR om du missat den.

 

Är det lite nya inbjudningskort bröllop du är på jakt efter så kommer de dyka upp HÄR.

Är det hela kollektioner du är ute efter då hittar du det HÄR.

Nyheterna dyker snart upp. 🙂 Vill du få ett mail när Pion och Flora går att beställa? Skicka då ett mail till info@bjud-in.se så lovar vi att återkomma.

 

Varma hälsningar från oss på

Bjud in med elegans

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *