Hem » Bröllops inbjudningar » Nya bilder på placeringskort – oändliga möjligheter

Nya bilder på placeringskort – oändliga möjligheter

Idag har vi lagt upp lite nya bilder på placeringskort på hemsidan. Våra placeringskort går att använda till många olika saker och på många sätt. Ni anar inte vad små kort med namn på kan göra om de används kreativt. Kanske under ett bröllop eller en fest.

Bilderna

Här ser ni både nya och gamla bilder på placeringskort. Det är först Göteborg eko placeringskort som vi gjort ett hål i, för att visa hur fina de är när man knyter dem runt ett glas. Eller om man knyter dem runt besticken. Runt servetten kan man ju också tänka sig. Vår produkt som heter Brun kuvertpåse är också fin till, så den kan man ha på tallriken och knyta placeringskortet runt. Påsen kan klippas ner till önskad storlek och i den kan ni lägga festprogrammet, menyn och kanske en liten present.

Här ser ni även bilder på placeringskort i kollektionen Askersund, i två varianter. Det är först i form av ett hängande kort, där menyn också är med. Som man lägger under tallriken och låter hänga ner över bordskanten. Ni ser även Askersunds vanliga placeringskort. Det är endast blommor tryckta på baksidan. På bilden har vi valt att klippa varje kort på mitten och göra ett hål i. Sedan har vi hängt dem på Brun kuvertpåse, som även den är avklippt till önskad storlek.

Placeringskortet i kollektionen Happy har ett hål i för att kunna hänga i något. Kanske vill ni köpa den och hänga runt tackkortet eller inbjudningskortet, men namnet på gästen.

Placeringskortet i kollektionen Funkis har menyn på ena sidan och namnen på den andra.

Tips från oss

Ett hett tips från oss är också att beställa 2 ex av varje namn. Då kan ni skapa en bordsplaceringstavla som ni hänger upp dem på. Då ser gästerna vilket bord de ska sitta vid.
Vi har också flera placeringskort som går att köpa utan tryck, eller utan namn. Då är ni fria att använda dem till vad ni vill. Kanske vill ni ha dem på ett buffébord med information om maten. Eller så vill ni skriva namnen på dem för hand. Vi hoppas nu att vi väckt några nya och roliga idéer med våra bilder på placeringskort.

Låt kreativiteten flöda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *