Hem » Uncategorized » Inspiration till bröllop

Inspiration till bröllop

Inlägg: Uncategorized 0

Här kommer inspiration till era bröllop från oss. Det är så många val som ska göras och all input är bra input tycker vi. Och vi möter så många energifyllda bröllopspar och så många härliga människor som jobbar med bröllop, så därför vill vi gärna dela med oss. Bilderna ni ser här är från en fotografering i april 2021.

Hoppas ni får idéer av det ni ser!

Bröllopskoordinator

Den person som höll i hela dagen var bröllopskoordinator Alina på goteborgsbrollop. Hon planerar och håller i många bröllop så hon hade full koll. Funderar du på att ha en bröllopskoordinator som håller i ert bröllop så tycker vi absolut du ska slå henne en signal.

Bröllopsfest på Övre kaserngården

Övre Kaserngården är ett helt fantastiskt ställe att ha bröllop på. De vackra fönstren och den höga takhöjden gör att den är perfekt för bröllop. Bara ett stenkast från Göteborg.

Bröllopsfotograf

Den som fotat dessa bilder är Martina Lundborg. Hon är även videograf. Ett riktigt superproffs. Hon är flitigt anlitad till bröllop bland annat. Titta gärna även på hennes sida för att få inspiration från andras bröllop.

Placeringskort och menykort

Placeringskorten på bilden är ur vår kollektion Särö. En exklusiv kollektion med tryckta produkter som vi trycker på handgjort papper. Kanterna är rivna och varje kort är därmed unikt. Menykorten är också ur samma serie. Här valde vi att ha ett menykort på varje plats men man kan också välja att ha ett eller två per bord.

Hyr porslin och dekoration

Finaltouch.se hyr ut exklusivt vintage porslin och dekoration till bröllop. Otroligt viktigt för att få till en fin dukning tycker vi. Lite extra känner vi för de vackra kaffekopparna.

Florist

Floristen froken blomma kan allt om blommor till bröllop. Alla blommor på bilderna står hon för. Magiskt och vackert.

Inspiration till bröllop – dela era minnen

Har ni några fina bilder från era bröllop ni vill dela med er av? Då får ni gärna maila dem till oss på info@bjud-in.se. Och vill ni också ge idéer och inspiration till andra som ska gifta sig så lägger vi gärna upp dem här och på våra andra kanaler. Har ni bilder med våra produkter på så är vi så nyfikna på att se dem också!

 

Vi återkommer med mer härlig inspiration till bröllop framöver. Följ oss gärna också på instagram för fler nyheter och annat fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *