Hem » Uncategorized » Inspiration för bröllop från oss

Inspiration för bröllop från oss

Inlägg: Uncategorized 0

Här kommer lite inspiration för alla kommande bröllop från oss. För det finns så mycket fint att välja på när man ska gifta sig. Man vill välja med omsorg och skapa ett bröllop som är den dröm man ofta haft sedan länge. Och ju mer man letar desto mer fint hittar man. Vi samarbetar med många olika företag och vill gärna ger er så mycket inspiration det går för kommande bröllop. Klänningar, blommor, ringar och allt annat. Men kanske framför allt det som är lite annorlunda och extra på något sätt. Roliga och kreativa idéer, annorlunda vinklar vid en fotografering. Personliga stilar. Det som sticker ut helt enkelt. Dessa bilder togs i början på maj i år. Hoppas ni får idéer av det ni ser!

Bröllopsfest på Eklundshof

Platsen vi var på var Eklundshof i Uppsala vilket är en fantastisk plats att fira kärleken på. En egen oas för bröllop i Uppsala med naturen som kuliss.

Bröllopsklänning

Det är så otroligt vacker rygg på denna klänning tycker vi. De båda klänningarna ni ser på bilderna kommer från Weddinghouse.se 

Bröllopsfotografer

De som fotat dessa bilder är Maria Wideman och Michaela Edlund. Båda fotograferar mycket bröllop och är därmed fantastiskt duktiga på det. Titta gärna på deras sidor för att få inspiration från andras bröllop.

Blomsterfluga

Vem vill inte ha en fluga gjord av blommor? Denna vackra skapelse är gjord av florist Sofie Svärling.

Placeringskort

Placeringskortet på bilden är ur vår kollektion Göteborg eko. Här har vi valt att höra ett hål i det för att knyta något i det. Man kan även köpa dessa placeringskort utan förtryckta namn. Då är det bara de fina bladen som är tryckta. Då skriver ni för hand på dem vilket blir väldigt personligt. Korten kan även användas för att märka andra saker. Kanske skriva och märka ut vad olika delar i en buffé innehåller osv.

Tårta

Denna underbara tårta! Ett äkta hantverk. Så underbar! Man vill nästan inte äta den, så fin är den. Proffsen bakom tårtan är Mybakat.se 

Ring och ringask

Ringen är så viktig. Denna ring är skapad av Malin Ivarsson. Men visst är det också viktigt att ringen får en egen liten ask. Här ser vi en ask i glas från enlitenask.se

Inspiration från era bröllop

Har ni några fina bilder från era bröllop ni vill dela mer er av? Maila dem i så fall gärna till oss på info@bjud-in.se. Och vill ni ge idéer till andra som ska gifta sig så lägger vi gärna upp dem här och på våra kanaler. Har ni bilder med våra produkter på så är vi så nyfikna på att se dem också!

 

Vi återkommer med mer härlig inspiration för bröllop framöver. Följ oss gärna också på instagram för fler nyheter och annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.