Hem » Uncategorized » Inbjudningskort till kalas, dop, student, konfirmation

Inbjudningskort till kalas, dop, student, konfirmation

Inlägg: Uncategorized 0

Här hos oss hittar du mängder med fina inbjudningskort som passar för kalas, dop, födelsedag, student, konfirmation och liknande. Våra designers har skapat färdiga mallar där du lägger in din text. Och så ser du på skärmen exakt hur det kommer bli. Vi har lagt in förslag på texter, men du ändrar till din text och vips så har våra mallar blivit inbjudningskort för ett dop istället, eller ett kalas, eller konfirmation osv.

 

Vi har dock delat in dem i två olika grupper: En som passar för mer exklusiva tillställningar så som bröllop exempelvis. När man vill ha mycket information med på sin inbjudan. Och en som är mer för student, examen, dop, kalas mm.

Student: Här hittar du fina inbjudningskort med ballonger, flaggor, blommor mm. Glada inbjudningskort. De passar bra för student, examen, kalas, partyn av alla de slag. Vi kallar det student, men det är för student och liknande fester.

Bröllop: Här hittar du våra lyxigaste inbjudningskort. De är snygga, annorlunda och personliga. Det får oftast plats mycket text. Alla inbjudningskort ingår i en kollektion där du även kan köpa tackkort och andra fina saker med samma design.

Inbjudningskort kalas

Är det en vuxen ska som ha kalas? Jag då har vi här några tips på kort som passar extra bra: Eucalyptus, Funkis, Lycka sommar, Champagne som finns i både silver och guld.

 

Inbjudningskort till barnkalas

Är det ett barnkalas du ska ordna? Då skulle vi rekommendera något av följande kort: Ballong, Comic, Prick.

 

Inbjudningskort dop

Är det ett inbjudningskort för dop du letar efter? Många av korten passar, men lite extra bra passar dessa kort: Lycka sommar, Duvemåla, Ballong och Happy som går att få i 6 olika färger.

 

Inbjudningskort student

Till student har vi ett riktigt stort utbud. Allt från kort med flaggor till kort som är strikta och moderna. Du hittar alla kort HÄR. Vi tycker nog att alla är lika fina.

 

Inbjudningskort konfirmation

Inbjudningskort till konfirmation har vi gott om. Men de vi tycker du ska kika på först är följande: Pion, Lycka sommar, Blomstertid som finns både i rosa och blått.

 

Andra roliga saker

Vi har många andra roliga saker för kalas och liknande här. Bland annat vepor. Det är stora tygvepor där du lägger in foton på den som ska firas. Och skriver in namnet. Sedan hänger du upp den på festen. Här finns även gästböcker. Och välkomstskyltar. Och en box med foton i. Den kan man antingen fylla med fina foton och ge till den som ska firas. Eller så kan man ha foton från festen i den.

 

Tackkort

När väl kalaset är avklarat så är det uppskattat att skicka ett tackkort. Även de finns i många olika utseenden. Du hittar dem både HÄR och HÄR.

 

 

Hoppas du hittar ett inbjudningskort till ditt kalas, dop, student, konfirmation, som du gillar!

och lycka till med din tillställning

önskar vi på Bjud in med elegans

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *