Inbjudningskort till dop eller barnkalas
Hem » Inbjudningskort dop barnkalas » Inbjudningskort till dop, barnkalas eller namngivning

Inbjudningskort till dop, barnkalas eller namngivning

Att bjuda in med ett exklusivt inbjudningskort till dop eller barnkalas är mycket populärt just nu.

De flesta av våra kort här i webbshoppen går enkelt att göra om till just inbjudningskort för dop eller barnkalas om man vill. Eller namngivning. Eller vad som helst egentligen. Ett av våra mest populära inbjudningskort för just dop är Happy. Kanske just för att den finns i 6 olika glada färger och för att det ihop med inbjudningskortet hänger en fotoremsa med fina foton. De hänger samman med ett fint juteband.
De härliga färgerna den finns i är pink, dusty blue, dusty rose, beige, grey och sage green. Det är också populärt att matcha dessa färger. Att ha inbjudningskortet i dusty rose och tackkortet i pink exempelvis. Det gör det hela ännu mer personligt. För visst är det fint att ha inbjudningskort och tackkort i samma enhetliga design.

Man kan välja att posta inbjudan i ett vitt, tjockt och fint kuvert. Men man kan också välja att lägga det i en brun återvunnen kuvertpåse. Det är en smaksak. Vitt ger ett rent och cleant intryck och den bruna kuvertpåsen gör det mer naturnära och annorlunda. Påsen är rolig på det sättet att det finns utrymme att lägga ner något roligt i påsen. En godis, en liten leksak eller en teckning.

Vi har även flera andra produkter som är vanliga att anpassa så att de blir ett inbjudningskort för dop och barnkalas eller namngivning. Det är bland annat Visby eko tackkort, som enkelt blir en inbjudan, och Eucalyptus inbjudningskort. Men även Happy tackkort funkar fint att göra om till ett inbjudningskort alternativt tackkort för dop och liknande.

Och du förresten. Har du sett den fina fotoboxen? En liten fin box med 15 printade foton i. Perfekt för underbara, härliga bilder på en baby. Hur glad skulle man inte bli av att få en sådan? Du hittar den här. 

Så välkomna att bjuda in med elegans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.