Inbjudningskort till dop eller barnkalas
Hem » Inbjudningskort dop barnkalas » Inbjudningskort till dop eller barnkalas

Inbjudningskort till dop eller barnkalas

Att bjuda in med ett exklusivt inbjudningskort till dop eller barnkalas är mycket populärt just nu.

De flesta av våra kort här i webbshoppen går enkelt att göra om till just inbjudningskort för dop eller barnkalas om man vill. Ett av våra mest populära inbjudningskort för just dop är Happy. Kanske just för att den finns i 6 olika glada färger och för att det ihop med inbjudningskortet hänger en fotoremsa med fina foton.
De härliga färgerna den finns i är pink, dusty blue, dusty rose, beige, grey och sage green. Det är också populärt att matcha dessa färger. Att ha inbjudningskortet i dusty rose och tackkortet i pink exempelvis. Det gör det hela ännu mer personligt.

Man kan välja att posta inbjudan i ett vitt, tjockt och fint kuvert. Men man kan också välja att lägga det i en brun återvunnen kuvertpåse. Det är en smaksak. Vitt ger ett rent och cleant intryck och den bruna kuvertpåsen gör det mer naturnära och annorlunda.

Vi har även flera andra produkter som är vanliga att anpassa för dop och barnkalas. Det är bland annat Visby eko tackkort, som enkelt blir en inbjudan, och Eucalyptus inbjudningskort.

Så välkomna att bjuda in till dop med elegans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *